Članek
Začetek poletnih priprav v Ljudskem vrtu
NA PRVEM TRENINGU 22 IGRALCEV
Foto: Grega Wernig
Med nedeljskim večerom zbor za mizo, ob skupni večerji, od ponedeljkovega jutra pa je znova živahno v Ljudskem vrtu. Kratek premor po šampionski sezoni je končan, čas je že za vijol’čni projekt 2022/23.
 
Priprave so začeli Jug, Bergsen, Zalokar, Pridgar, Doroshenko, Mutavčić, Watson, Mitrović, Uskoković, Guerrico, Bobarić, Repas, Pihler, Maher, Gorenak, Božičković, Sellouki, Kronaveter, Šturm, Nikolić, Sirk in Vipotnik.
 
Za uvod torej z enim novincem: 31-letni Marko Zalokar, dosedanji član Mure, prihaja kot prost igralec in bo zaostril konkurenco za mesto med vratnicama. O preostalih kadrovskih zadevah v prihodnjih dneh. Zaenkrat so znova z moštvom povratniki s posoj, Jug bo zaradi poškodbe še precej časa izven delovnega ritma. Zaradi reprezentančnih obveznosti bodo s predvidenega seznama igralcev za novo sezono začetne aktivnosti izpustili Sikošek, Milec, Makoumbou, Žugelj, Antolin in Koderman, ki se bodo priključili pozneje. Glede na ekipo, ki je zaključila sezono z zmago v Murski Soboti, še nekaj sprememb. Ob izteku dogovora o posoji Mudrinski, Alvir in Ivanović niso več naši člani. Ivanović se je odločil za vrnitev v Srbijo, podpisal je pogodbo z moštvom Čukaričkega.
 
Prvi delovni teden bo moštvo opravilo v Ljudskem vrtu, 11. 6. pa sledi selitev v tradicionalno pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah.
0.krog LESTVICA