Članek
Skupaj v boj za 3. krog kvalifikacij za UEFA Champions League
POLNIMO TRIBUNE
Kam v sredo? V Ljudski vrt. Pred nami je še en poseben večer, nabit s čustvi. Novih 90 minut, ko gremo glasno in strastno, močno in ponosno v nov evropski izziv.

Odziv med predprodajo vstopnic kaže, da bodo tribune imele izjemno podobo. Gremo skupaj v boj za 3. krog!

Da bomo čim prej na tribunah, so tukaj še informacije o vstopnicah in najpomembnejša pojasnila ter priporočila. Izpostaviti velja spremembo prometnega režima, z zaporo Mladinske, Gregorčičeve, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice na dan tekme od 6. ure dalje, ko bo parkiranje omogočeno le s posebnimi dovolilnicami. Zato velja poziv čim prej proti stadionu in čim prej na tribune.

NK MARIBOR – FC SHERIFF TIRASPOL (SREDA, 20. 7., OB 20.15)
Prva tekma 2. kroga kvalifikacij za UEFA Champions League


Cene vstopnic

15 EUR odrasli
8 EUR otroci do 15 let 

Mastercard družinski sektor (tribuna vzhod, C7)
12 EUR odrasli, 6 EUR otroci do 15 let

Prodajna mesta
Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali prek spleta tukaj

HOSPITALITY

Naslednji evropski spektakel pa lahko spremljate tudi na drugačen način: z elitnih sedežev na tribuni Marcos Tavares, ob kulinarični spremljavi, z vključeno ponudbo hrane in pijače. Z izbrano vstopnico pridete v Ljudski vrt in doživite več. 

Vijol’čni poslovni sedež (VPS) omogoča:
 * ogled tekme na oblazinjenem sedežu
* hrana + pijača: vrhunska kulinarika, selekcija vina, piva, žganih in brezalkoholnih pijač
* rezervirano parkirno mesto (1 za 2 vstopnici)
* poseben vhod, prihod v skupni pogostitveni prostor že 2 uri pred začetkom, z možnostjo nadaljevanja druženja in poslovnega mreženja še uro in pol po koncu tekme

Cena vstopnice VPS: 80 EUR

Dodatne informacije: 02 228 47 07 ali hospitality@nkmaribor.com

Ne pozabimo:

- Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje vstopnic, hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino: veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard kartic), Vijol'čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor
0.krog LESTVICA