Članek
Vse, kar moramo vedeti o organizacijskem režimu vijol'čnega četrtka
TEKMA, KO ŠTEJE VSAK GLAS
Pred nami je še en poseben večer v Ljudskem vrtu... Tekma, na katero se pride. Tekma, ko šteje vsak glas. Čas je, da se zberemo in izvlečemo vse adute, posežemo po vseh ritualih, ki jih imamo pred največjmi tekmami.

Da bomo čim prej na tribunah, so tukaj še informacije o vstopnicah in najpomembnejša pojasnila ter priporočila. Izpostaviti velja spremembo prometnega režima, z zaporo Mladinske, Gregorčičeve, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice na dan tekme od 6. ure dalje, ko bo parkiranje omogočeno le s posebnimi dovolilnicami. Zato velja poziv čim prej proti stadionu in čim prej na tribune. Ljudski vrt odpira vrata ob 18.45.

NK MARIBOR – HJK HELSINKI (ČETRTEK, 4. 8., OB 20.15)
Prva tekma 3. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League


Cene vstopnic

15 EUR odrasli
8 EUR otroci do 15 let

Mastercard družinski sektor (tribuna vzhod, C7)
12 EUR odrasli, 6 EUR otroci do 15 let

Prodajna mesta:
Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali prek spleta tukaj

HOSPITALITY

Naslednji evropski spektakel pa lahko spremljate tudi na drugačen način: z elitnih sedežev na tribuni Marcos Tavares, ob kulinarični spremljavi, z vključeno ponudbo hrane in pijače. Z izbrano vstopnico pridete v Ljudski vrt in doživite več.

Vijol’čni poslovni sedež (VPS) omogoča:
* ogled tekme na oblazinjenem sedežu
* hrana + pijača: vrhunska kulinarika, selekcija vina, piva, žganih in brezalkoholnih pijač v skupnem pogostitvenem prostoru
* rezervirano parkirno mesto (1 za 2 vstopnici)
* poseben vhod

Cena:
Za kupce sezonske vstopnice VPS: 60 EUR
Preostali kupci: 80 EUR

Dodatne informacije: 02 228 47 07 ali hospitality@nkmaribor.com

Ne pozabimo:

- Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje vstopnic, hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino: veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard kartic), Vijol'čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor
8.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
17
Olimpija
15
Luka Koper
13
Maribor
11
Bravo
11
Radomlje
7
DNŠ Mura
7
Domžale
5
Rogaška
5
Aluminij
4