Članek
Prvi odzivi s klopi in igrišča po neprijetni nedeljski izkušnji ter novem bolečem porazu
POD VSAKO KRITIKO
Foto: Grega Wernig
Izhoda iz krize nismo našli, po gostovanju v Domžalah je ta še poglobljena. Serija zaporednih porazov se je nadaljevala, zdaj je povečana že na šest. Vijol’čne vode so še bolj razburkane, po petih prvenstvenih krogih ostajamo na zadnjem mestu. Tukaj so prvi odzivi po neprijetni nedeljski izkušnji.

“Zelo sem razočaran. Ni več načina, kako se naj ubranimo. Želeli smo prekiniti obdobje neučinkovitosti, to nam je uspelo. Z nekaj sreče smo izenačili, nasploh poskušali izzvati boljšo igro, se dogovorili, da gremo agresivno na igrišče in spet smo bili v začetku drugega polčasa kaznovani z zadetkom ter izgubili nit v igri,” je strnil vtise Radovan Karanović, ki ni uspel niti z nekaj spremembami obrniti rezultatske krivulje navzgor. Po novem bolečem porazu je dodal: “Po tekmi sem se že pogovoril s športnim direktorjem, spoštoval bom vsako odločitev vodstva kluba. Kot trener ne želim biti problem mojega in našega naljubšega kluba. Nemogoče je, da prejemamo takšne zadetke. Nezbranosti ob prekinitvah nikakor ne morem razumeti.”

Iskreno in odkrito o trenutni situaciji Rok Kronaveter: “Po ponovnem razočaranju je težko najti prave besede. Ne vem, kaj se dogaja, a vem, da to, kar trenutno kažemo na igrišču, ni dovolj za ta klub. Navijačem ne dajemo razlogov za zadovoljstvo, zato se zahvaljujemo Violam za podporo. Se pa zavedamo, da se moramo močno zamisliti in se dvigniti v igri, kajti to je pod vsako kritiko. Med odmorom smo se 10 minut pogovarjali o tem, da je začetni del drugega polčasa vedno nevaren in zahteva dodatno previdnost, potem pa spet dobili tako naiven gol. Res neverjetno. Razen na prvih evropskih tekmah, ko smo uspevali ohraniti mrežo nedotaknjeno, je zgodba podobna. Dobivamo prepoceni zadetke. Kar smo prikazali v zadnjem obdobju, je nedvomno premalo.”
11.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
30
Celje
22
Luka Koper
21
Maribor
17
DNŠ Mura
14
Domžale
13
Bravo
10
Radomlje
10
Gorica
8
Tabor Sežana
7