Članek
S trenerjem o delovnem načrtu med tednom
Z VEČJO INTENZIVNOSTJO
Tine Čuk med privajanjem na zahteve v članski konkurenci
Foto: Grega Wernig
Delovni teden v Ljudskem vrtu na visokih obratih. Med tekmama je 8 dni, dovolj časa za postoriti nekaj več na treningih in skušati dvigniti določene zadeve na višjo raven.

“Če se je bilo treba v prejšnjih tednih prilagoditi in odmerjati obremenitve glede na tekmovalni ritem, smo zdaj lahko povečali število aktivnosti. Tokrat smo izkoristili priložnost in dvignili intenzivnost vadbe. Odziv fantov je dober, vsi se zavedajo, kakšni so naši izzivi. Skupaj moramo storiti vse, da bi na igrišču prikazali boljšo podobo,” pravi Damir Krznar o namenu vijol'čnega načrta med tednom.

Popolna osredotočenost je na temeljitih pripravah na nedeljsko tekmo z Bravom, dodatnih zapletov z morebitnimi poškodbami ni. Moštvu je bil po Tinetu Čuku priključen še en up iz nogometne šole. Tudi Alen Dizdarević, 18-letni zvezni igralec, ki je prišel med poletnim prestopnim rokom iz zagrebškega Dinama, med dosedanjim delom sezone pa je igral za selekcijo U19, po šestih odigranih krogih tekmah četrtouvrščeno v 1. SML. Ko Dizdarević ne bo v kadru za člansko tekmo, bo igral v mladinski konkurenci.
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Celje
30
DNŠ Mura
29
Luka Koper
28
Maribor
24
Domžale
22
Bravo
21
Radomlje
13
Gorica
11
Tabor Sežana
11