Članek
Med reprezentančnim premorom v petek proti Sturmu: tekma bo ob 15. uri v Wildonu
ISHAQ SE PREDSTAVI
Foto: Grega Wernig
Ohranjanje tekmovalnega ritma tudi v trenutkih, ko prvenstvo miruje. Med intenzivno vadbo v času reprezentančnega premora bo niz treningov prekinjen s pripravljalno preizkušnjo v Avstriji. Petkov test proti Sturmu se bo začel ob 15. uri, z neposrednim spletnim prenosom na nkmaribor.com. Prizorišče dvoboja bo Wildon.

Sturm je v avstrijskem prvenstvu trenutno na tretjem mestu, s štirimi točkami zaostanka za vodilnim Salzburgom. Kot udeleženci skupinskega dela UEFA Europa League so nogometaši iz Gradca v prvih dveh krogih osvojili tri točke (premagali so Midtylland in izgubili proti Feyenoordu).

Damir Krznar bo za petkov obračun čez mejo sestavil moštvo brez igralcev, ki so na reprezentančnih akcijah (Gregor Sikošek, Aljaž Antolin, Žan Vipotnik, Samo Pridgar), je pa predvidena premiera novinca, ki se je kot zadnji priključil moštvu. Po uvodni fazi prilagajanja in prvih opravljenih treningih se bo prvič v vijoličastem predstavil Ishaq Kayode Rafiu, 21-letni Nigerijec, ki bo pomenil novo rešitev v ofenzivnem delu.

32.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
35
Olimpija
30
Luka Koper
28
Maribor
27
Bravo
25
Domžale
20
DNŠ Mura
18
Aluminij
16
Radomlje
13
Rogaška
12