Članek
V pričakovanju vrnitve reprezentantov v delovnem ritmu znova igralci s prejšnjega seznama poškodovanih
Z MISLIMI ŽE PRI NASLEDNJEM TORKU
Foto: Grega Wernig
Od torka znova živahno v Ljudskem vrtu. Nadaljujejo se aktivnosti po predvidenem programu in s popolno osredotočenostjo na jesenski finiš, predvsem pa s spodbudnim stanjem. Vsi izmed igralcev, ki so se vmes znašli na seznamu poškodovanih (Milec, Iličić, Tolić, Mitrović, Watson), so se pridružili moštvu v delovnem procesu.

“Veseli me, da so vmesne težave s poškodbami odpravljene. Prehajamo v zaključni del priprav brez dodatnih zapletov, v polnem številu. Vsi izmed predvidenih igralcev so nared in ob pozitivni energiji na podlagi zadnjih rezultatov gremo z dodatnim zagonom v zaključnih 270 minut,” je ob začetku novega poglavja poudaril Damir Krznar.

Dodaten premor so dobili le predstavniki v državnih selekcijah, ki so imeli večjo minutažo. Gregor Sikošek je ob zmagi slovenske izbrane vrste v Ljubljani proti Črni gori z 1:0 odigral vseh 90 minut, Aljaž Antolin je po zmagovitem zadetku v Črni gori ob remiju brez golov selekcije U21 proti vrstnikom iz Bolgarije v Murski Soboti igral do 71. minute, Žan Vipotnik je ostal na igrišču do 59. Samo Pridgar in Vid Koderman nista dobila priložnosti.
“Oba sta že bila z nami na torkovem dopoldanskem treningu, Sikošek, Antolin in Vipotnik pa so dobili dodaten dan premora. Priključili se bodo v sredo in nato bomo tudi stopnjevali delovni ritem. Misli so že usmerjene k dvoboju z Bravom, z namenom, da ob času, ki ga imamo za temeljite priprave, poskrbimo, da bomo v torek znova imeli dobro podobo na igrišču in da bi nadaljevali, kjer smo končali ob prekinitvi prvenstva.”

Do popolnega zbiranja manjkata še preostala udeleženca reprezentančnih akcij: Altin Kryeziu je z mlado reprezentanco Kosova, Luka Božičković pa je dobil povabilo v selekcijo U21 Bosne in Hercegovine.

Tekma z Bravom bo v Ljudskem vrtu v torek, 29. novembra. Z začetkom ob 18. uri. Vstopnice so že v prodaji v Vijol'čni Bajti, možnost spletnega nakupa tukaj
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Celje
30
DNŠ Mura
29
Luka Koper
28
Maribor
24
Domžale
22
Bravo
21
Radomlje
13
Gorica
11
Tabor Sežana
11