Članek
Naš začetek priprav na vijol’čno pomlad
REZERVIRAJ SI SEDEŽ V LJUDSKEM VRTU
Foto: Grega Wernig
Ekipa je na premoru, mi pa lahko priprave na vijol’čno pomlad začnemo že zdaj. Z rezervacijo sedeža v Ljudskem vrtu za 2023.

V nadaljevanju prvenstva nas skupaj čaka 7 prvenstvenih tekem na domačem igrišču: na voljo je spomladanska vstopnica - ena vstopnica za sedem tekem. Kot nakup s popustom in številnimi ugodnostmi, uporabna kot ideja za praznično darilo. Kot vstopnica, ki zagotovlja sedež tudi na februarskem derbiju in pomeni naložbo za prihodnost s popustom pri nakupu sezonske vstopnice 2023/24.

Cena:

70 EUR odrasli, 35 EUR otroška
Družinski sektor Mastercard: 52 EUR odrasli, 22 EUR otroška (omejitve: najmanj 1 starš in 1 otrok ali največ 2 starša in 4 otroci)

HOSPITALITY 

Spomladanski boj našega moštva za evropsko poletje pa lahko spremljate tudi na drugačen način, kot del projekta Ljudski vrt 5*. Z vijol’čnih poslovnih sedežev (VPS), ob kulinarični spremljavi, z vključeno ponudbo hrane in pijače na vsaki tekmi. 

Spomladanska vstopnica VPS: 420 EUR

Prodajni mesti:

Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II in Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1. Možnost spletnega nakupa tukaj32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
48
Luka Koper
35
Celje
34
Maribor
33
Domžale
31
DNŠ Mura
31
Bravo
22
Gorica
13
Radomlje
13
Tabor Sežana
12