Članek
Aljaž Antolin o nedeljski tekmi s Celjem in uspešni otvoritvi pomladi
VIPI NAJ TRESE, MI BOMO USTAVLJALI
Foto: Grega Wernig
Po dveh remijih zmaga. Medsebojna dvoboja s Celjem v letošnji sezoni sta se končala z delitvijo točk (2:2, 3:3), tokrat dilem o zmagovalcu ni bilo.

“Še ena odlična tekma. Tokrat je bilo zadovoljstvo še večje, saj smo dejansko velik del naloge opravili že v prvem polčasu. Vmes smo imeli nekaj težav z njihovimi dolgimi žogami, druge zadeve smo imeli pod nadzorom in pripeljali tekmo do želenega razpleta,” o novi prijetni izkušnji Aljaž Antolin, ki je v nedeljo dvajsetič v letošnjem prvenstvu dobil priložnost v začetni enajsterici.

“Vesel sem zaupanja, trudim se vselej prispevati svoj delež in ponujeno priložnosti izkoristiti za novo dokazovanje. Zdaj smo se dobro povezali, v obrambi zelo dobro stojimo, midva z Repijem se dopolnjujeva v zvezni vrsti. Vse gre v dobro smer, kar se odraža tudi na igrišču.”

Ob trdnem kolektivu vedno splava na površje kdo izmed posameznikov, v našem primeru je izpostavljen strelski delež Žana Vipotnika.
“Naj tako zabija še naprej, preostali pa bomo skupaj z Ažbetom poskrbeli, da tekmeci ne bodo pogosto prihajali pred naša vrata in bo mreža ostala nedotaknjena. Vipi je res v odlični formi, vsi skupaj pa verjamemo, da lahko v podobnem slogu tudi nadaljujemo.”

Otvoritev spomladanskega dela: tri zmage in remi, ob razliki v zadetkih 6:1.
“Če bi mi kdo med zimskimi pripravami ponudil 10 točk v štirih krogih, bi sprejel. Imeli smo zahteven razpored, a smo dobro opravili nalogo. Popravili smo stanje na lestvici, nadgradili jesenske predstave, smo pa imeli priložnost za zmago tudi proti Domžalam.”

Naslednjih 90 minut v nedeljo, v Murski Soboti.
“Želje in načrti ostajajo nespremenjeni. Sledi temeljita priprava na tekmo in gremo po zmago. Smo v dobri fazi, zavedamo se, da nas čaka zahtevna preizkušnja, a zaupamo vase in storili bomo vse, da osvojimo nove tri točke.”
52.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
73
Celje
67
Maribor
62
Domžale
52
DNŠ Mura
52
Luka Koper
50
Radomlje
44
Bravo
36
Gorica
27
Tabor Sežana
24