Članek
Martin Milec o sobotnih pomanjkljivostih in vstopu v nov teden z dvema tekmama
CILJ: NA PREMOR S ŠESTIMI TOČKAMI
Foto: Grega Wernig
Ob vstopu v nov teden pogovor s kapetanom. O sobotni izkušnji s Sežančani in nadaljevanju serije zaporednih tekem. Do reprezentančnega premora še dvakrat gostujemo: v sredo pri Bravu, v soboto pri Radomljah.

“Za nami je premalo uspešna izkušnja proti nasprotniku, ki je 80 od 90 minut preživel v svojem kazenskem prostoru. Tudi takšne tekme se dogajajo in se bodo zgodile, odzvati se je treba na pravi način. Če bi zadeli prvi, bi bila tekma povsem drugačna. Toda številne priložnosti so ostale neizkoriščene, preveč je bilo napak ob zaključkih akcij, da bi se razpletlo drugače,” je strnil vtise o dvoboju s Sežančani Martin Milec.

“Opazno je bilo, da smo si res želeli priti do zmage. Pomanjkanja želje, energije, bojevitosti med lovom na preobrat si ne moremo očitati. Težko je vseh 90 minut taktično dobro izpolnjevati vse naloge, tekmeci so tudi ob večji utrujenosti omogočili nekaj več prostora, zato smo v končnici lažje prihajali pred nasprotna vrata in imeli več priložnosti. Žal nam ni uspelo zadeti še enkrat, a že v sredo je nova tekma in nova priložnost, da popravimo vtis.”

Najprej sledi zaključek tretje četrtine prvenstva, nato popolna osredotočenost na takojšnjo otvoritev zaključnega dela sezone.
“Pred nami je zadnji tekmovalni teden v marcu, na reprezentančni premor se želimo odpraviti s šestimi osvojenimi točkami, da mirno oddelamo mini priprave na finiš sezone. Verjamem, da bomo dosegli namen. Zdaj nas nekaj časa ne bo v Ljudskem vrtu, čakajo nas zaporedna gostovanja. Veliko se bo še dogajalo, gremo tekmo po tekmo, s ciljem nabirati točke in potem bomo videli, kako se bo razpletla naša zgodba o pomladi.”
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
63
Maribor
48
Celje
47
Luka Koper
43
Domžale
42
DNŠ Mura
41
Bravo
27
Radomlje
26
Gorica
22
Tabor Sežana
20