Članek
V napovedniku dvoboja z Radomljami (sobota,15.00) Arnel Jakupović
ZA ODHOD NA PREMOR Z ZMAGO
Foto: Grega Wernig
Med serijo zaporednih tekem še eno poglavje. V soboto zadnjih 90 minut v marcu in pred reprezentančnim premorom, naslednja postaja Domžale. Dvoboj z Radomljami se bo začel ob 15.00.

Tokrat v napovedniku naslednjega izzivu Arnel Jakupović. Najprej o prvencu v vijoličastem...
“Veliko mi pomeni, da sem uspel doseči prvi gol. Zato se vsak dan trudim po najboljših močeh, da pomagam ekipi s čim več zadetki. Kot mejnik bom pomnil dvoboj z Bravom, veseli me, da mi je uspelo in to bo le še dodaten motiv za nadaljnje delo.”

O tekmi v Ljubljani, ki je prinesla tri točke, a tudi izzvala precejšnjo mero nezadovoljstva pri trenerju…
“Kritike so bile upravičene. Preveč smo se sprostili, morali bi nadaljevati kot v prvem polčasu. Tega nismo naredili in smo trpeli do konca. K sreči nismo prejeli tretjega zadetka. Preveč smo popustili in dovolili tekmecem preveč, odigrali zelo slab drugi polčas. Dojeli smo, kaj je bilo narobe in takšna podoba se ne sme več ponoviti.”

In o novem sobotnem izzivu…
“Žreb je hotel, da že drugič v kratkem času, odkar sem v Mariboru, pričakujem tekmo na dobro znanem igrišču. Proti Domžalam nam ni uspelo priti do polnega izkupička, verjamem, da bomo zdaj uspešnejši. Najpomembnejše spoznanje s tekme proti Bravu so tri točke, takoj smo se usmerili k Radomljam, saj imamo na voljo kratek čas za priprave. Rezultati tekmecev v zadnjem obdobju so razlog za dodatno previdnost, a bomo storili vse, da odidemo na reprezentančni premor z zmago in naredimo naslednji korak k uresničitvi cilja o evropskih kvalifikacijah.”
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
63
Maribor
48
Celje
47
Luka Koper
43
Domžale
42
DNŠ Mura
41
Bravo
27
Radomlje
26
Gorica
22
Tabor Sežana
20