Članek
Informacije o vstopnicah za dvoboj z Muro (Ljudski vrt, torek, 2. 5., ob 20.15)
TORKOV VEČER V VIJOL'ČNEM DOMU
Ob zaključku prvomajskih praznikov se vrnemo domov, v vijol'čni dom. Predzadnja tekma na domačem igrišču v letošnji sezoni, boj za nove točke in potrditev mesta, ki pelje v evropske kvalifikacije. Se vidimo doma. Tukaj so vse podrobnejše informacije o vstopnicah.

MARIBOR – MURA (TOREK, 2. 5., OB 20.15)

Cene vstopnic:

12 EUR odrasli
6 EUR otroci do 15 let

Mastercard družinski sektor (tribuna vzhod, C7)
9 EUR odrasli, 4 EUR otroci do 15 let

Prodajna mesta:
Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali prek spleta tukaj

Spremenjen prometni režim:
- na dan tekme velja upoštevati spremembo prometnega režima okoli stadiona: v nedeljo, od 17. ure dalje, velja popolna zapora vozišča in parkirišč Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Vrbanske ceste, Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice in Kajuhove ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice. Parkiranje bo omogočeno le s posebnimi dovolilnicami. Zato velja poziv čim prej proti stadionu in čim prej na tribune.

Ne pozabimo:


- Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje vstopnic, hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino: veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard kartic), Vijol'čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor

HOSPITALITY

Znova pa lahko spremljate tekmo tudi na drugačen način: z elitnih sedežev na tribuni Marcos Tavares. Boj na igrišču za evropsko vozovnico bomo združili s kulinaričnim razvajanjem, z vključeno ponudbo hrane in pijače. Z izbrano vstopnico pridete v Ljudski vrt in doživite več. Priložnost za družbe, poslovna druženja. Tudi kot ideja za rojstnodnevna darila. Vstop v hospitality prostore omogočamo že od 18.15.

Vijol’čni poslovni sedež (VPS) omogoča:

* ogled tekme na oblazinjenem sedežu
* hrana + pijača: vrhunska kulinarika, selekcija vina, piva, žganih in brezalkoholnih pijač v skupnem pogostitvenem prostoru
* rezervirano parkirno mesto (1 za 2 vstopnici)
* poseben vhod

Cena vstopnice VPS: 75 EUR

Omogočamo tudi možnost ogleda tekme v zasebni loži... Več informacij na 02 / 228 47 07 ali hospitality@nkmaribor.com

Nakup TUKAJ

52.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
73
Celje
67
Maribor
62
Domžale
52
DNŠ Mura
52
Luka Koper
50
Radomlje
44
Bravo
36
Gorica
27
Tabor Sežana
24