Članek
Julijsko priznanje v Ljudski vrt: Arnel Jakupović prvi prejemnik nagrade za najboljšega igralca meseca v ligi
ZAMENJAL BI ZA TOČKE V AVGUSTU
Z novo sezono novost na slovenskih prvoligaških igriščih: z dodatnim spremljanjem dogajanja in vrednotenjem učinka z uvedbo izbora najboljšega igralca v posameznem tekmovalnem mesecu. Premiera je bila vijol’čna, prvi zmagovalec je postal Arnel Jakupović, ki je med štirimi nominiranci za igralca julija prejel največ glasov javnosti in strokovne komisije NZS. Priznanje si je prislužil s štirimi doseženimi zadetki na tekmah proti Radomljam in Aluminiju, ki sta šteli v točkovanje.

“Vesel sem, da sem osvojil to trofejo. Gre za skupno priznanje, tudi za soigralce in strokovni štab, brez njih mi ne bi uspelo. Zahvaljujem se vsem, ki so glasovali zame in sem ponosen, da sem postal prvi nagrajenec. Naj bo to dodaten motiv za nadgradnjo moštvenega truda v prihodnje, skušal bom še kdaj v naslednjem obdobju priti v krog nominirancev ali zmagovalcev. Seveda pa so v ospredju klubski dosežki. Žal nam po uspešnem začetku prvenstva ni uspelo nadaljevati v podobnem ritmu, tako da bi z veseljem zamenjal to priznanje, namenjeno najboljšemu igralcu julija, za več osvojenih točk v avgustu,” je ob priložnostni svečanosti v Ljudskem vrtu dejal Arnel Jakupović.

Vlogo podeljevalca je opravil Marcos Tavares, legendarni nekdanji kapetan NK Maribor, ki je še vedno in bo še dolgo na vrhu seznama najboljših strelcev PLT.
10.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
20
Luka Koper
17
Olimpija
16
Maribor
14
Bravo
14
DNŠ Mura
13
Domžale
8
Rogaška
8
Aluminij
7
Radomlje
7