Članek
Med reprezentančnim premorom čas za mini priprave
DO SOBOTE V RADENCIH
Selitev v Radence, nov začasni vijol'čni dom. Med reprezentančnim premorom bo čas za mini priprave in hitrejše povezovanje moštva z novim strokovnim štabom. Aktivnosti v Radencih bodo potekale od torka do sobote na visokih obratih, brez udeležencev akcij mlade izbrane vrste.

Mark Strajnar in Marcel Lorber sta se preselila v pripravljalni tabor selekcije U21, ki jo v nadaljevanju kvalifikacij čakata preizkušnji proti Cipru in Avstriji. Behar Feta pa bo z vrstniki iz Severne Makedonije v tem tekmovalnem terminu gostoval v Moldaviji.

Medtem pa so potrjeni naslednji termini ob nadaljevanju prvenstva. Najprej bo na sporedu gostovanje pri Bravu, tekma v Ljubljani bo v nedeljo, 22. oktobra. Z začetkom ob 15. uri. Znova bomo v Ljudskem vrtu v soboto, 28. oktobra, ko ob 20.15 gostimo moštvo Rogaške. Tekma 15. kroga v Domžalah pa bo v sobotnem popoldanskem terminu, 4. novembra, ob 17.30. Znan je tudi termin štajerskega derbija: s Celjani se bomo v Ljudskem vrtu pomerili v nedeljo, 12. novembra, ob 15.00.

Vmes pa bomo začeli tudi pokalno tekmovanje, s prvo preizkušnjo v torek, 31. oktobra. Za uvod v drugem krogu še pod okriljem MNZ Maribor, nasprotnik bo Jurovski Dol. Prizorišče Ljudski vrt, termin ob 16.00.

22.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
54
Olimpija
44
Maribor
35
Luka Koper
33
Bravo
33
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Aluminij
21
Radomlje
20
Rogaška
15