Članek
Aleks Pihler v napovedniku gostovanja pri Bravu (nedelja, ob 15.00)
POTRDITI, DA NAM USPEVAJO KORAKI NAPREJ
Foto: Drago Wernig
Reprezentančni premor je za nami, pred nami pa gostovanje v Ljubljani. V zadnjem napovedniku nadaljevanja ligaškega tekmovanja Aleks Pihler.

“Poskušali smo nadgraditi, kar smo naredili na zadnji tekmi pred premorom. Opravljenih je bilo ogromno dobrih treningov, določene zadeve se popravljajo. Treba pa je seveda to, kar smo počeli v preteklih dneh, prenesti na igrišče. Le tako bomo na pravi način potrdili, da nam uspevajo koraki naprej v igri.”

Medtem je za pomemben napredek poskrbel naš sogovornik, po dolgi odsotnosti in status največjega osmoljenca zaradi poškodb v slačilnici je zdaj v tekmovalnem ritmu. Povezal je tri zaporedne nastope v začetni enajsterici.
“Težko je opisati občutke z besedami, res sem vesel. Ponovno sem začel uživati v nogometu, predvsem zaradi spoznanja, da je bolečina manjša in me ne ovira med treningi ter tekmami. Dejal bi, da sem se že dokaj približal tisti želeni podobi kot pred vsemi neprijetnostmi, ki so se mi zgodile.”

Nogometna preobrazba sovpada tudi z najlepšo novico iz zasebnega življenja. Aleks Pihler je po rojstvu hčerke v dvojni vlogi.
“V teh prvih dneh popolne spremembe sem sicer doma bolj v moralno podporo. Je pa zaenkrat res vse super, Leni je zdaj v središču pozornosti, privajam se na očetovsko vlogo in uživam tudi po tej plati. Naj se v takšnem slogu nadaljuje.”

Bravo – Maribor. Krog št. 13, nedelja, ob 15.00.

22.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
54
Olimpija
44
Maribor
35
Luka Koper
33
Bravo
33
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Aluminij
21
Radomlje
20
Rogaška
15