Članek
Vse, kar moramo vedeti o organizacijskem režimu nedeljskega derbija v Ljudskem vrtu
NI PREDAJE, KO TI POJEMO...
Kam v nedeljo? Na derbi. Vrata Ljudskega vrta odpiramo ob 13.30, zaradi spremenjenega prometnega režima priporočamo, da se odpravite čim prej proti stadionu. Tribune bodo znova imele izjemno kuliso, vstopnice pa so še na voljo v Vijol'čni Bajti ali prek spleta, pred tekmo pa tudi na blagajnah stadiona.

MARIBOR - OLIMPIJA (NEDELJA, 3. 12., OB 15.00)

Cene vstopnic:


15 EUR odrasli
8 EUR otroci do 15 let

Mastercard družinski sektor (tribuna Marcos Tavares, A7)
12 EUR odrasli, 5 EUR otroci do 15 let

(Ker bo tekma imela drugačen organizacijski režim in z upoštevanjem dodatnega varnostnega vidika, bo družinski sektor tokrat na tribuni Marcos Tavares, v sektorju A7.)

Ne pozabimo:

- za derbi je predpisana personalizacija, tako da bo vstop mogoč z osebnim dokumentom in vpisanimi podatki na vstopnicah
- zaradi spremenjenega prometnega režima velja poziv čim prej proti stadionu; v nedeljo, od 9. ure dalje, je predpisana zapora naslednjih ulic: Mladinska (od križišča s Strossmayerjevo do križišča s Kajuhovo), Gregorčičeva (od križišča s Strossmayerjevo do križišča s Kajuhovo), Vilharjeva (od Kamniške ulice do križišča Mladinske), Prežihova (od Gosposvetske do Gregorčičeve), Kajuhova (od križišča z Mladinsko do križišča z Gregorčičevo)

Prodajna mesta:
Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali prek spleta tukaj

HOSPITALITY

Omogočamo pa tudi doživetje derbija na drugačen način: z elitnih sedežev na tribuni Marcos Tavares, ob kulinarični spremljavi, z vključeno ponudbo hrane in pijače.

Vijol’čni premium sedež (VPS) omogoča:
* ogled tekme na oblazinjenem sedežu
* hrana + pijača: vrhunska kulinarika, selekcija vina, piva, žganih in brezalkoholnih pijač v skupnem pogostitvenem prostoru
* rezervirano parkirno mesto (1 za 2 vstopnici)
* poseben vhod

Cena vstopnice VPS: 90 EUR

Možnost nakupa tukaj
22.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
54
Olimpija
44
Maribor
35
Luka Koper
33
Bravo
33
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Aluminij
21
Radomlje
20
Rogaška
15