Novica
Začetek glasovanja, iščemo naslednjega zmagovalca
KDO BO VIJOL’ČNI BOJEVNIK 2023
Med pripravami na spomladansko premiero v Ljudskem vrtu nas čaka še skupna, prijetna obveznost. Izbor naslednjega Vijol’čnega bojevnika! Čas je za tradicionalno glasovanje med zaključnim delom priprav na otvoritev tekmovalnega leta.

Med zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so vsaj na enajstih uradnih tekmah branili barve našega kluba, boste namreč navijači svetega kluba v prihodnjih dneh izbrali tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži prestižni naziv Vijol'čnega bojevnika 2023.

Odločajo vaši glasovi, ki bodo prispeli na naš naslov. Ne pozabimo: ne izbiramo najboljšega nogometaša, ampak najbolj srčnega! Tudi tokrat bodo o zmagovalcu odločali glasovi navijačev, imetnikov sezonskih vstopnic in udeležencev ankete na vseh uradnih kanalih NK Maribor. Med vsemi udeleženci z izpolnjenimi glasovnicami bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo dobil podpisan dres novega Vijol'čnega bojevnika.

Pa začnimo… Glasujemo do sobote, 10. 2., do 17.30. Svečana podelitev in proglasitev zmagovalca bo v nedeljo, pred tekmo proti Aluminiju. 20 kandidatov, 1 častno priznanje. Kdo je za vas prvi med enakimi?

Glasuj tukaj

24.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
55
Olimpija
48
Maribor
39
Bravo
37
Luka Koper
34
Domžale
26
DNŠ Mura
26
Aluminij
24
Radomlje
21
Rogaška
19