Članek
Maribor, 28.07.2004
Sileks prvič preizkusil igrišče v Ljudskem vrtu

V sredo, 28.07.2004 ob 17. uri je potekala pod vodstvom Stipeta Jeriča tiskovna konferenca, ki so jo priredili  predstavniki Sileksa - trener Nebojša Petrović in kapetan ekipe Aleksander Konjanoski ter urednik Sitel televizije Boško Trpeski, s katerim smo se tudi na treningu osebno pogovarjali debelo uro in pol.

Predstavljamo Vam delček iz tiskovne konference v pogovoru z Nebojšo Petrovičem:

G. Petrović, za začetek kako se počutite v Mariboru?

Najprej bi pozdravil vse prisotne medije.Prehitro je govoriti o tem kako se počutim. Raje me to vprašajte jutri po odigranem srečanju, na katerem pričakujem, da se bo Sileks enakopravno kosal z domačo ekipo.Jutri nas čaka težko, kvalitetno srečanje na katerem bo Sileks poskušal napraviti rezultat.

Mogoče še nekoliko besed o stanju v ekipi?

Po tekmi v Skopju smo imeli 14 dni časa, da analiziramo to tekmo in ekipo Maribora. Mi smo v procesu treningazdaj prišli do neke optimalne forme, ki jo bomo poskušali plasirati  jutri v okviru vseh 90 minut srečanja proti Mariboru. KAr se tiče samega stanja v ekipi moram reči, da so moji igralci pripravljeni dati na srečanju svoj maksimum, torej so tekmovalno orientirani zato pričakujem eno kvalitetno igro svoje ekipe.

Še Aleksander Konjanoski:

Po prvi tekmi zaostajate za 1 zadetek in bo torej za vas jutri na tekmi proti Mariboru še toliko težje:

Ja,zaostajamo za 1 zadetek vendar smo kljub temu prikazali eno dobro igro, ki jo bomo skušali ponoviti tudi jutri.

Ob 20.uri pa smo obiskali igralce Sileksa še na treningu v Ljudskem vrtu, kjer so uro in pol trenirali na jutrišnjem prizorišču dvoboja v povratnem srečanju prvega predkroga za uvrstitev v pokal UEFA.še nekaj slik>>>>>>


Uredništvo nkmaribor.com
G.V

7.krog LESTVICA
STRELCI
DNŠ Mura
13
Maribor
12
Olimpija
12
Tabor Sežana
12
Bravo
10
Luka Koper
9
Domžale
8
Celje
8
Aluminij
8
Gorica
4