Članek
Maribor, 23.08.2004
SANDRO BLOUDEK
Dogajanje v zvezi s prestopom Sandra Bloudka
v italijanski AC Milan


Ker se je v zadnjem času prelilo veliko tiskarske barve zaradi prestopa Sandra Bloudka iz našega kluba v AC Milan, želimo javnost obvestiti, da NK Maribor Pivovarna Laško nikoli ni potrdil prestopa mladega igralca v sloviti italijanski klub, saj tega ne počnemo, dokler prestop ni dokončen.
Sandro Bloudek je uradno še vedno član našega kluba, res pa je, da se je igralec z italijanskim Milanom že dogovoril za pogoje njegovega igranja za italijanski klub in z njimi podpisal pogodbo. Istočasno je AC Milan poslal predlog pogodbe tudi našemu klubu. Pogodba je sestavljena v skladu z določili FIFE v primeru prestopov mladih igralcev, NK Maribor Pivovarna Laško je pogodbo podpisal, ker igralca v klubu ne more zadržati, čakamo pa še na podpis pogodbe s strani AC Milana.
Po podpisu pogodbe z njihove strani bo italijanski klub komaj lahko zahteval mednarodni certifikat za prestop igralca. Takrat bomo tudi v našem klubu lahko potrdili prestop igralca, ki se od začetka meseca, po dogovoru obeh klubov, nahaja na pripravah AC Milana.

Za  NK Maribor Pivovarna Laško
Sekretar kluba

Uroš Jurišič


7.krog LESTVICA
STRELCI
DNŠ Mura
13
Maribor
12
Olimpija
12
Tabor Sežana
12
Bravo
10
Luka Koper
9
Domžale
8
Celje
8
Aluminij
8
Gorica
4