Članek
Posoja
JELIĆ NA NIZOZEMSKO
Dragan Jelić iz vijoličaste v majico nizozemske ekipe Willem II
Foto: Drago Wernig
Dogajanja v prestopnem roku pri NK Maribor še niso končana. Novica iz klubskih pisarn: po sklenitvi dogovora se Dragan Jelić seli v deželo tulipanov, postal je član nizozemskega prvoligaša Willem II. Gre za posojo do konca letošnje sezone z možnostjo odkupa.
Zaradi lažje poškodbe stegenske mišice hitronogi napadalec v soboto ni mogel sodelovati na interni preizkušnji vseh izbrancev Darka Milaniča. Med današnjim treningom je tako še delal po samostojnem programu in nizal kroge okoli igrišča, v poznih popoldanskih urah pa je izvedel, da je vodstvo kluba sprejelo ponudbo Nizozemcev. Po jesenski izkušnji pri ruski ekipi Krilja Sovjetov, kjer so dosegli namen, bo tako Jelić do konca sezone z novimi soigralci v Tilburgu skušal priti do obstanka v elitni nizozemski druščini.
»Upoštevali smo igralčevo željo in mu dovolili odhod. Novih rešitev ne bo treba iskati, saj smo pri napadalcih odlično pokriti. S tem se odpira tudi mesto za naša dva velika upa, to sta Alen Ploj in Rok Sirk,« je današnjo kadrovsko novico v Ljudskem vrtu predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15