Novica
Obetavni zvezni igralec vidi prihodnost v Ljudskem vrtu
ČRNIC S POGODBO DO 2015
Matic Črnic (v ospredju) z novo pogodbo na priprave za novo sezono
Foto: vidrihmiha.si
Igralci so končali z obveznostmi, vsi razen reprezentantov so se podali na zaslužene počitnice, klubske aktivnosti v Ljudskem vrtu pa ne mirujejo. V pisarnah se potrjuje program dela v pripravljalnem obdobju, objavimo pa lahko tudi prvo kadrovsko novico. Matic Črnic je podpisal novo pogodbo z NK Maribor, veljavno do junija 2015.
Kot je že v navadi, se v klubski viziji ohranja posluh za igralce iz nogometne šole. Matic Črnic sodi med naložbe za prihodnost, obetavni zvezni igralec, ki je že v prejšnjih sezonah občasno dobil priložnost v članski konkurenci, je po vmesnih težavah s poškodbo ostal v družbi vrstnikov iz mladinske ekipe. Darko Milanič je Matica po dobrih predstavah in prizadevnosti na treningih v končnici sezone uvrstil v člansko moštvo. Da se na prodornega upa v prihodnje resno računa, je bilo opazno že po namenjenih minutah v zadnjih tekmah.
Matic Črnic bo 12. junija dopolnil 19 let. V tej sezoni se mu izteka mladinski staž, ob začetku priprav na novo tekmovalno obdobje pa bo v slačilnici že kot igralec članskega moštva.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15