Članek
Še ena novost!
ODSLEJ V ADIDASU
adidas in NK Maribor z roko v roki novim uspehom naproti. Ekskluzivna blagovna znamka  bo odslej na športni opremi najtrofejnejšega slovenskega nogometnega kluba, sklenjena je pogodba za obdobje štirih let. Predstavitev naše ekipe v novi opremi bo že na tekmi superpokala proti Domžalam v Ljudskem vrtu. Uradna predstavitev sodelovanja in dresov sledi konec julija.
 
adidas in NK Maribor sta sklenila pogodbo za obdobje štirih let, direktor NK Maribor Bojan Ban pravi, da sodelovanje predstavlja nov mejnik v delovanju kluba. "Ponosni smo na sodelovanje s priznano blagovno znamko, ki po svetu spodbuja in opremlja vrhunske športnike. V poslovnem in seveda tudi nogometnem življenju se vedno stremi h koraku naprej. Pri NK Maribor nadaljujemo z nenehnim procesom dvigovanja kluba na višjo raven in tako smo se odločili za sodelovanje z adidasom,« je pojasnil  Ban.
 
adidas je s sklenjenim sodelovanjem prav tako zadovoljen. NK Maribor je namreč trenutno v samem vrhu slovenskega nogometa, čedalje večji ugled pa si zaradi svoje odlične igre in odnosa do športa pridobiva tudi drugod po svetu. Članska ekipa aktualnih državnih prvakov bo tekmovalno sezono začela v novih dresih, uradna predstavitev pa sledi v drugi polovici julija. adidas tako zasleduje zastavljene cilje, ki temeljijo predvsem na partnerstvu s športom na lokalni ravni.
 
NK Maribor je do sedaj uporabljal opremo blagovne znamke Zeus, kateri se v klubu še enkrat zahvaljujemo za skupno zgledno sodelovanje.
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
48
Luka Koper
35
Celje
34
Maribor
33
Domžale
31
DNŠ Mura
31
Bravo
22
Gorica
13
Radomlje
13
Tabor Sežana
12