Članek
Ekskluzivno!
RONALDO IMA SVETI DRES
Cristiano Ronaldo z veseljem sprejel vijoličasto darilo
Dokler nogometna javnost z nestrpnostjo pričakuje, ali se obetajo novi obrazi v Ljudskem vrtu, je eno slikanje z najljubšim kosom vijoličaste opreme že opravljeno. In to kakšno… Presenetimo lahko z ekskluzivno fotografijo Cristiana Ronalda z dresom NK Maribor!
Superzvezdnik svetovnega nogometa je z veseljem sprejel darilo našega kluba in s fotografijo zabeležil zanimiv trenutek. In kako se je sveti dres znašel v rokah Portugalca? Ob posredovanju Ronaldovega menedžerja Jorgeja Mendesa in bratranca Miguela si je zastopstvo NK Maribor na čelu s športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in trenerjem Darkom Milaničem prejšnji konec tedna ogledalo veliki obračun Real - Barcelona. V znak zahvale smo Ronaldu ob tej priložnosti izdelali dres s številko 7 in njegovim imenom, Ronaldo pa se nam je po sprejemu darila zahvalil s fotografijo z dresom in nam jo poslal na klubski mail. Velika poteza velikega mojstra, ki je s tem le še dodatno pokazal svojo veličino.
Povezava med vodilnima ekipama španskega in slovenskega prvenstva je tako dobila novo razsežnost. Dres NK Maribor je namreč pred časom krasil pisarno nekdanjega športnega direktorja kraljevskega kluba Predraga Mijatovića, zdaj ga ima v svoji zbirki tudi najboljši strelec Reala.
17.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
36
Maribor
34
Aluminij
34
DNŠ Mura
31
Celje
28
Tabor Sežana
17
Triglav
17
Domžale
16
Bravo
13
Rudar
7