Novica
Po pričakovanjih ob koncu prestopnega roka nekaj kadrovskih sprememb
ŠE PET POSOJENIH IGRALCEV
Foto: vidrihmiha.si

Zadnji trenutki prestopnega roka so prinesli še nekaj sprememb v igralskem kadru z namenom, da igralci, ki ob manjšem številu tekem v primerjavi s prvo polovico sezone, ne bi veliko igrali, ostanejo v tekmovalnem ritmu. Po Maticu Črnicu, ki bo v nadaljevanju sezone igral pri Aluminiju in že trenira z novimi soigralci, bo še pet igralcev do konca pomladi dobilo priložnost za dokazovanje v drugih klubih. Vsi v statusu posojenih nogometašev, z možnostjo vrnitve v Ljudski vrt.

Rajko Rep bo v spomladanskem delu sezone spet nosil dres Mure, pridružil se mu bo tudi Alen Ploj, pri gradnji projekta na novih temeljih pa bodo v Murski Soboti imeli pomoč v obliki še enega posojenega igralca iz Maribora, ki ostaja v znani druščini. Po jesenskem dogovoru bo Aleš Majer tudi spomladi igral v črno-beli opremi.

V drugoligaški konkurenci pa bosta tekmovalne minute nabirala Matej Radan in Matjaž Kek. Oba kot člana Dravinje. Radan in Kek bosta z ekipo še odpotovala na priprave v Turčijo, Dravinji bosta na voljo po 16. februarju. Novi člani Mure se medtem takoj priključujejo pripravam edinega prekmurskega prvoligaša.

19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15