Članek
Kadrovske novice
LESJAK ZAPUSTIL LJUDSKI VRT
Zoran Lesjak si bo poiskal nove delodajalce
Foto: vidrihmiha.si

Sezona je končana. Nadvse uspešna sezona. Z osvojenim naslovom prvaka, pokalnega zmagovalca in zmagovalca superpokala, dodatno pa obogatena z drugo zaporedno uvrstitvijo v skupinski del Lige Europa. Igralci so na zasluženih počitnicah, vmes pa že prihajajo prve potrditve kadrovskih novic iz klubskih pisarn.

Najprej o odhodih. Zoran Lesjak se je po finalni tekmi v Kopru poslovil od soigralcev in vseh v klubu. Pogodba je prekinjena in zvezni igralec si bo poiskal nove delodajalce. Enako velja za Semirja Spahića, ki je v zdaj že prejšnji sezoni v statusu posojenega nogometaša igral za Aluminij. Tudi Mitja Rešek in Aleš Majer se ne bosta vrnila v Ljudski vrt po posojah pri Aluminiju oziroma Muri, saj ju ni v načrtih za novo tekmovalno obdobje. Matej Radan je medtem v drugoligaški konkurenci branil za Dravinjo, pogodba mu je potekla in ima prav tako proste roke pri izbiri naslednje poteze.

Med igralci, ki so bili del moštva v sezoni 2012/13, pa je vprašljiva usoda dveh igralcev. O tem, ali bosta nadaljevala kariero v vijoličastem Jovan Vidović in Matija Smrekar, bo več znanega v prihodnjih dneh.

19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15