Članek
14.12.2000
V PRODAJI KOLEDARJA ČLANSKEGA MOŠTVA IN NOGOMETNE ŠOLE
Koledar članskega moštva NK Maribor Pivovarna Laško je 5-listni. Ob 40-letnici kluba smo se spomnili tudi na dogodke, ki so zaznamovali posamezno desetletje. Na naslovnici koledarja je ob sedanjem moštvu prva ekipa NK Maribor iz leta 1961, šestdeseta je zaznamovala ekipa, ki se je uvrstila v prvo jugoslovansko ligo, v sedemdeseta sta zaznamovali kvalifikacijski tekmi za uvrstitev v prvo jugosdlovanski ligo leta 1973 proti Proleterju iz Zrenjanina, v osemdesetih smo se v četrtfinalu Pokala Matšala Tita pomerili s Crveno zvezdo, medtem ko smo prvo lovoriko v devetdesetih osvojili leta 1992, ko smo kot prvi osvojili Pokal NZS. Ob akcijah iz letošnje sezone so to dogodki, ki zaznamujejo naš koledar 2001.
Vaš bo samo za 1000 SIT!!!

Na koledarju nogometne šole NK Maribor so upodobljene vse selikcije naše šole, ki nabirajo znanje in izkušnje, da se bodo kasneje lahko predstavile v koledarju članskega moštva. Denar od prodaje koledarja bomo namenili izboljšanju pogojev delovanja mladega pogona. Kolear je velikosti 70x50 cm, Vaš bo samo za 500 SIT!

. V prostorih klubskega lokala Tribuna bar se je zbralo več kot sto predstavnikov sponzorjev, Jože Jagodnik pa je po pozdravitnem govoru, v katerem se je vsem zahvalil za sodelovanje, podaril peščico nagrad.

Priznanja za sponzorja leta so prejeli:
Pivovarna Laško
Zavarovalnica Maribor
Nike
Nova KBM
Telekom Slovenije


Priznanja za partnerja leta so prejeli:
Policijska uprava Maribor
UFA Hamburg
Združenje prvoligašev


Za novinarski prispevek:
Peter Habjanič (Radio Maribor)
špotrna redakcija Večera
3.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
7
DNŠ Mura
7
Bravo
6
Tabor Sežana
6
Luka Koper
4
Domžale
4
Olimpija
2
Celje
1
Aluminij
1
Gorica
0