Članek
Posebna izdaja
REVIJA O LIGI EUROPA

Čas je. Za prvo dejanje UEFA Europa League in prvi del nove veličastne zgodbe v vijoličastem. Tretjič zapored smo udeleženci skupinskega dela, prisotni v mednarodnih arenah vsaj do decembra. In ob novem klubskem mejniku je natisnjena posebna izdaja revije En klub. Ena čast., tokrat v sodelovanju s časopisno hišo Večer.

Zanimivo branje na 72 straneh, Zlatko Zahovič, Ante Čačić, kapetan Marcos Tavares in njegov namestnik Aleš Mertelj so sogovorniki v obsežnih intervjujih. Kako v boj v skupini D razmišljajo Dalibor Volaš, Etien Velikonja in Elvedin Džinić, bivši vijoličasti z izkušnjami iz držav naših nasprotnikov, Rusije, Anglije in Belgije.
Ob predstavitvi klubov ponujamo tudi pogovore z zvezdniki Rubina, Wigana in Zulteja Waregema. Svoj pogled o Mariboru kot stalnici skupinskega dela predstavlja z Reke Matjaž Kek, našli smo tudi Zvjezdana Ljubobratovića, igralca, ki je nosil dres Maribora in Rubina.

Posebno poglavje je namenjeno navijačem, v zgodbi o vseh zadnjih in prihodnjih spektaklih. Tako kot pesnik z navdihom piše vrhunsko poezijo, ustvarjajo tudi navijači koreografije, ki ostanejo dolgo v spominu. Da tudi drugi slovenski športniki niso ravnodušni do najboljše nogometne ekipe v državi, razkrivata biatlonski šampion Jakov Fak in rokometni reprezentant Luka Žvižej, ki sta povedala, kako čutita povezavo z vijoličasto barvo.

Vse to in še precej več v novi reviji. Za štiri evre. V prodaji od četrtka, v Vijol’čni bajti in baznih postajah, na dan tekme pa tudi na južni ploščadi pred stadionom. Kupci sezonskih vstopnic NK Maribor bodo svoj izvod dobili brezplačno, prevzem od četrtka v Vijol’čni bajti.

19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15