Članek
In zdaj... Olimpija
NEDELJA, DAN ZA DERBI

Derbi. Bliža se in spet se povečuje utrip. Po evropskem gostovanju v Wiganu zdaj v projektu vračanja pozitivne energije sledi posebna tekma, ki nikogar ne pušča ravnodušnega. O kateri se govori pred začetnim in po zadnjem sodniškem žvižgu.

In naslednji derbi bo prav poseben. Pred nami je nov mejnik naše zgodbe, našega skupnega projekta. Začenjamo novo zgodbo na novih temeljih, na vijoličasti klopi bo debitiral Ante Šimundža, ki nam je podaril toliko veselja z mnogimi nepozabnimi goli kot igralec, zdaj pa s posebnim navdihom začenja trenersko pot v svetem klubu. Po vrnitvi iz Anglije bomo na prvi domači tekmi pod vodstvom novega trenerja dodali pozitivno energijo, ki smo jo že doživljali. Pod njegovimi udarci so se tresle tudi mreže Lyona ali Dinama iz Kijeva, zdaj sotvorec velikih klubskih uspehov prenaša vijol’čno strast naprej v novi vlogi. In da ima nova zgodba dodatno dimenzijo, trenersko pot v Ljudskem vrtu začenja proti največjim tekmecem…

NK Maribor – Olimpija Ljubljana
Ljudski vrt, nedelja, 6.10., ob 17:00
Cene vstopnic
 
Odrasli: 8 EUR
Otroci: 4 EUR

Jug (s članskimi izkaznicami Viol): 3 EUR

Predprodaja po nižji ceni že poteka v Vijol’čni bajti in Hiši vstopnic, vsem članom pa so zdaj že dobro znana prodajna mesta v vseh baznih postajah. Ker je za derbi predpisana personalizacija, bo vstop na stadion z osebnim dokumentom in izpolnjenimi kupončki z zahtevanimi podatki.

Se vidimo v Ljudskem vrtu!

36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12