Članek
Okrepitev
DARE VRŠIČ V VIJOLIČASTEM DO 2017
Dare Vršič si je izbral številko 22 in takoj začenja nov projekt v vijoličastem

Zadnji januarski dan, zadnji dan prestopnega roka. In odmevna novica iz Ljudskega vrta: zaključno dogajanje na nogometnem tržišču ni minilo brez udeležbe našega kluba. Imamo novega igralca, naše vrste je okrepil Dare Vršič. Zvezni igralec s trinajstimi nastopi za slovensko reprezentanco, nazadnje član Austrie iz Dunaja, prihaja v NK Maribor brez odškodnine. Podpisal je triinpolletno pogodbo.

“Želeli smo se okrepiti na igralnem položaju, ki bo v prihodnosti najbolj problematičen glede na odhod Dejana Mezge. Imeli smo dva kandidata, Agima Ibraimija in Dareta Vršiča. Dobili smo Dareta, ki se je odrekel velikemu delu finančnega kolača pri dunajski Austrii in s tem pokazal, da mu je veliko do kariere ter ambicioznosti. Ob tem pa se je prilagodil našim finančnim razmeram in naši finančni hierarhiji. Ta se začenja pri našem kapetanu, ki je nedotakljiv po človeški, športni in finančni plati. Zelo smo veseli, da smo dobili tako kakovostnega igralca. Želimo mu vso srečo, od njega ogromno pričakujemo, kajti v takšnem klubu do zdaj še ni igral,” je novo uspešno kadrovsko potezo predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Dare Vršič si je izbral številko 22 in takoj začenja nov projekt v vijoličastem. Že v nedeljo se bo pridružil ekipi na pripravah v Turčiji.

18.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
36
Maribor
33
Olimpija
27
Bravo
27
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Celje
21
Aluminij
18
Tabor Sežana
16
Radomlje
16