lanek
Brez tekme z Danci
ZARADI NEVIHTE Z IGRIA V HOTEL

  14.2.2014, Belek, igrie Susesi, pripravljalna tekma. Sodnik: Alexander Aliev. Pomonika: Jevgenij Belski in Jevgenij Popov (vsi Kazahstan).

  NK MARIBOR:
  Handanovi, Milec, Rajevi, Vuklievi, Meja, Vri, Filipovi, Mertelj, Cvijanovi, Zahovi, Mendy. Trener: Ante imunda.

  AGF AARHUS: Ousager, Bjordal, Andersen, Norregaard, Devdariani, Akharraz, Skhirtladze, Povlsen, Kure, Kirkeskov, Sloth. Trener: Peter Sorensen.

  Trinajsti dan v Beleku, prvi z neurjem. Po etrtku z dvajsetimi stopinjami za skok v morje sprememba vremena - petek se je zael z nalivom, nihajoimi palmami, razburkanim morjem. ez dan so se vremenske razmere umirile, tekma proti Aarhusu se je vendarle zaela, a je nismo uspeli konati.

  Zadnja preizkunja v Beleku je bila odpovedana! Po dvanajstih minutah in tridesetih sekundah igre, ob rezultatu 0:0, se je ponovila dopoldanska nevihta, vigale so strele, vsula se je toa... Sodnik je motvi poslal z igria, ni ve pogojev za nadaljevanje, igrie je pod vodo. Avtobus je odpeljal nae nogometae nazaj v hotel, namesto tekme bodo opravili vadbo v fitnesu. Nadomestnega termina ne bo, v soboto in v nedeljo bo naa ekipa e dvakrat trenirala, v nedeljo popoldne pa se vraamo domov.

  »De se je umiril, je pa ostala voda na igriu. Tveganje pokodb bi bilo v taknih razmerah preveliko, tako da smo se s strokovnim vodstvom Aarhusa dogovorili, da je bolj smiselno tekmo odpovedati,« je nepriakovano vmeavanje vije sile pojasnil Ante imunda. Koliko je odpoved spremenila zakljune narte? »Namen je bil, da nekateri igralci e dobijo dodatno minutao. To nam je padlo v vodo, a smo doslej naredili toliko dobrega, dovolj je bilo minut za vsakega posameznika in odpoved ne bo vplivala na izvedbo predvidenega programa.«

  32.krog LESTVICA
  STRELCI
  Olimpija
  48
  Luka Koper
  35
  Celje
  34
  Maribor
  33
  Domale
  31
  DN Mura
  31
  Bravo
  22
  Gorica
  13
  Radomlje
  13
  Tabor Seana
  12