Članek
Test št. 3
NK MARIBOR - DUNAUJVAROS 3:1 (2:0)
20.1.2015 Pripravljalna tekma, Lendava, igrišče z umetno travo, 100 gledalcev. Sodnik: Miran Bukovec (Lendava).

NK MARIBOR - prvi polčas: Handanović, Pušaver, Rajčević, M. Filipović, Viler, Sallalich, Mertelj, Hotić, Bohar, Tavares, Volaš. Drugi polčas: Handanović, Stojanović, Arghus, Šuler, Janža, Ibraimi, Ndiaye, Dervišević, Moravac, Zahović, Mendy. Trener: Ante Šimundža.

DUNAUJVAROS FC:
Jahić, Csehi, Sarkozi, Farkas, Fedoriv, Papp, Petnehazi, Nikmazi, Thiago Ribiero, Toth, Orosz. Igrali so še: Lazar, Jakab, Hajdok, Soron, Szekeres, Villam, Godslove. Trener: Dobos Barna.

Strelci:
1:0 Volaš (31), 2:0 Bohar (37), 3:0 Mendy (49), 3:1 Papp (78, 11m)

Test št. 3. Drugič v Lendavi in drugič proti tekmecem z Madžarske. Tokrat je bil na nasprotni strani madžarski prvoligaš Dunaujvaros FC, ki po jesenskem delu sezone zaseda štirinajsto mesto.

Naše vrste se dopolnjujejo, v primerjavi s sobotno tekmo v Kidričevem so znova bili v moštvu Stojanović, Arghus, Janža in Bohar, med vratnicama Handanović, manjkala pa sta poškodovani Vršič in zaradi bolezni Željko Filipović ter Mejač, ki je po okrevanju začel z vadbo po samostojnem programu. Videli smo učinkovito predstavo, s številnimi všečnimi akcijami. V prvem polčasu sta ob spretni kombinatoriki zadela Volaš in Bohar. Volaš je premagal vratarja Jahića po podaji Vilerja z leve strani. Za 2:0 pa je poskrbel Bohar, ko je spretno sprejel žogo po dolgi podaji Rajčevića, si odprl pot do vrat in zatresel mrežo tekmecev. Tudi ekipa, ki ji je bilo namenjenih drugih 45 minut, je nadaljevala v podobnem slogu. Mendy je po spretni asistenci Ibraimija učinkovito zaključil akcijo ob soočenju z vratarjem, ki je nato z nekaj uspešnimi posredovanji preprečil višji poraz ob naslednjih dobro izpeljanih akcijah. Madžari so tako v končnici uspeli zmanjšati zaostanek, ko so po dvoboju med Šulerjem in Csehijem dočakali enajstmetrovko, ki jo je izkoristil Papp.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15