Članek
Jutri bomo skupaj na stadionu: za zmago, za napredovanje, za Damjana in Zorana
SPOMIN BO TUDI MOTIV
Torek je zavil Ljudski vrt v črnino. NK Maribor se zahvaljuje vsem za izrečeno sožalje, za besede podpore, ki ogromno pomenijo v teh bolečih trenutkih. Tragedija je globoko pretresla vse v klubu, toda evropske tekme ne gre odpovedati in moramo naprej. Jutri bomo skupaj na stadionu. Za zmago, za napredovanje. Za Damjana in Zorana.

Prestajamo neprijetne trenutke, pred nami pa je zahtevna preizkušnja. Evropsko pokalno tekmovanje se mora nadaljevati po predvidenem programu in misli je bilo treba preusmeriti k izvedbi vseh organizacijskih ter tekmovalnih aktivnosti. Ekipi je bilo treba omogočiti mir in osredotočenost med zaključnimi pripravami na tekmo. Spremenili smo običajni režim pred tekmo, tako je bila odpovedana novinarska konferenca, ker so po tako šokantnem dogodku vse besede odveč. Ne bo se posegalo po napovedniku, je pa skupna misel, da se tekma odigra na najvišjem mogočem nivoju z željo, da bi uvrstitev v naslednji krog posvetili nesrečnima mladima nogometašema.

Ekipa bo šla na igrišče s črnimi žalnimi trakovi na dresih, pred začetnim sodniškim žvižgom pa bomo vsi na stadionu počastili spomin na tragično preminula člana naše vijol’čne družine.

Maribor – Aberdeen FC. Četrtek, 20:15.

MI SKUPAJ ENO SMO

 27.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
51
Maribor
49
DNŠ Mura
45
Domžale
40
Luka Koper
37
Bravo
35
Tabor Sežana
33
Celje
27
Aluminij
27
Gorica
19