Članek
Sklenjen dogovor o posoji do konca sezone z možnostjo odkupa
BAJDE ODŠEL V NOVARO
Gregor Bajde iz Ljudskega vrta v Italijo
Foto: Drago Wernig
Prestopni rok v Ljudskem vrtu še ni zaključen: kadrovska novica je povezana z odhodom. Naše vrste zapušča Gregor Bajde, njegova naslednja postaja je Novara. Sklenjen je dogovor o posoji z možnostjo odkupa, tako da bo mladi slovenski reprezentant do konca sezone 2016/17 igral v Italiji.

Novara je v prejšnji sezoni redni del tekmovanja v Serie B končala na osmem mestu in se uvrstila v kvalifikacije za uvrstitev v prvo ligo, kjer je najprej v izločilnih dvobojih premagala moštvo Barija, nato pa izpadla od Pescare, ki v letošnji sezoni tekmuje med elitno druščino. V letošnjem prvenstvu italijanskega drugoligaškega tekmovanja je odigran prvi krog.

“Veselim se zanimive izkušnje, novega tekmovalnega izziva. Sprejel sem ponudbo, vem, kaj me čaka in pripravljen sem na novo dokazovanje. Mariboru želim uspešno nadaljevanje sezone, da se vrne v želene tirnice in spet postane državni prvak ter osvoji pokalni naslov. Navijačem in vsem v klubu bi se rad zahvalil za prijetne skupne trenutke ter za dobro sodelovanje, mene pa čaka nova zgodba in verjamem, da se bo srečno razpletla,” je ob odhodu dejal Gregor Bajde.
 19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15