Članek
Na osrednji del priprav v Turčijo in v spomladanski del z novim članom
VRNIL SE JE GREGOR BAJDE
"Vesel sem, da bomo nadaljevali skupno zgodbo"
Foto: vidrihmiha.si
Prestopni rok v Ljudskem vrtu, potrjujemo prihod. Ekipi se je priključil znan obraz, ki ne bo potreboval veliko časa za spoznavanje in prilagajanje. Gregor Bajde, ki je v jesenskem delu sezone v statusu posojenega nogometaša igral za Novaro, se je ob dogovoru med kluboma vrnil v Ljudski vrt.

Pred odhodom v Italijo se je mladi slovenski reprezentant ustavil pri številkah 43 nastopov/16 golov v vijoličastem. Spomladi bo nadaljeval z jasno izraženim motivom. O povečevanju obeh dosežkov. Naš 22-letni povratnik bo kot prej nosil majico s št. 20 in bo s soigralci odpotoval na osrednji del priprav v Turčijo.

“Tujina prinese človeku eno drugo dimenzijo. V življenju in nogometu ni samo vse navzgor, so tudi preizkušnje, ki jih je treba prestati. Nekatere morda niso najbolj uspešne po športni plati, so pa lahko po osebnostni. Da človek dozori in gre z novimi motivi novim izzivom naproti. Gregor, dobrodošel nazaj v Ljudski vrt,” je ob sklenitvi dogovora dejal športni direktor Zlatko Zahovič.

“Vedel sem, da sem tukaj vedno dobrodošel. Imel sem odličen odnos z vsemi v klubu, z navijači in vesel sem, da bomo nadaljevali skupno zgodbo. Občutek je odličen. V tem, zame domačem, okolju sem se počutil fantastično. Spoznal sem delovanje kluba, ki je v vseh pogledih na visoki ravni. Ekipa ima odlične posameznike, Maribor pa je klub s tradicijo, ki si želi osvajati lovorike in vse bomo naredili, da se ne bo ponovila lanska sezona. Želimo postati prvaki! V slačilnici so me dočakali znani obrazi, prisrčno smo se pozdravili in gremo skupaj z enakimi željami v novo poglavje,” je strnil vtise ob vrnitvi Gregor Bajde.

11.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
23
Olimpija
19
Luka Koper
18
Bravo
17
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Aluminij
10
Domžale
8
Radomlje
8
Rogaška
8