Članek
Podaljšanje pogodb: Jasmin Handanović do 2018, Luka Zahović do 2020 in Aleksander Rajčević do 2019
NOVA VIJOL'ČNA ZVESTOBA
Sezona še ni končana, vmes pa se v klubskih pisarnah rešujejo različne aktualne zadeve. Med tistimi, ki jih že lahko potrdimo s kadrovskega področja, so nove pogodbe treh pomembnih članov moštva. Vijol'čni bojevnik, najboljši strelec sezone in dolgoletni nepogrešljivi član obrambne vrste so z novimi podpisi potrdili nadaljnjo zvestobo vijol'čnemu projektu. Jasmin Handanović, Luka Zahović in Aleksander Rajčević ostajajo v mestu prvakov in bodo na seznamu ekipe za naslednje tekmovalno obdobje.

»Maribor gre skozi tranzicijo, a spoštuje svoje vrednosti. Že dolgo smo imeli sklenjen dogovor z vsemi tremi in zdaj je čas za objavo. Druge novosti sledijo v prihodnjih dneh in tednih. Maribor ima zadeve že pripravljene,« je kadrovske novice predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Ekipa se oblikuje, sestavljanje mozaika nadaljuje. »Smo v obdobju, ko ima trener čas dobiti vpogled v zmožnosti vseh igralcev, s preizkušanjem različnih rešitev. Kljub temu smo po razpletu vikenda povečali prednost na lestvici, kar pove marsikaj o konkurenci. Mi pa ostajamo na svoji poti. Mi smo Maribor.«

Handanović ima novo pogodbo do leta 2018, Zahović do 2020, Rajčević do 2019.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15