Članek
Predstavitev novega napadalca: iz Zrinjskega v Ljudski vrt
JASMIN MEŠANOVIĆ V VIJOLIČASTEM DO 2020
"Prišel sem kot prvak in z željo, da bom ponovno prvak"
Foto: vidrihmiha.si
Ekipa je v Moravskih Toplicah, vendar to ne pomeni, da je Ljudski vrt oaza miru. Aktivno dogajanje v klubskih pisarnah na kadrovskem področju prinaša novico o prestopu.

Predstavimo lahko novega napadalca: Jasmin Mešanović, v zadnjih dveh šampionskih sezonah najboljši strelec prvaka Bosne in Hercegovine, se iz Mostarja seli v Maribor. Dosedanji član Zrinjskega 2. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov ne bo dočakal v dresu najboljšega moštva BiH, ampak - v vijoličastem. 25-letni napadalec, visok 183 cm, doma iz Tuzle, je bil pred prestopom v Zrinjski eno leto član Osijeka, v članski konkurenci pa je po odhodu iz Slobode igral za Čelik iz Zenice.

»Iskali smo močnega napadalca, ki bi nam prinesel dodatno kvaliteto in dosegli namen z Jasminom Mešanovićem. Gre za igralca po naših željah, ob tem pa smo ubili dve muhi na en mah. Pripeljali smo vrhunskega igralca in oslabili neposrednega tekmeca,« je ob sklenitvi dogovora, veljavnega do leta 2020, pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

Naš drugi novinec za sezono 2017/18 ob vstopu v vijol'čni svet: »Vtisi so odlični, zelo sem vesel, da sem postal nogometaš Maribora. Zavedam se, da sem prišel k enemu največjih klubov tej regiji, ki je vajen zbiranja trofej in storil bom vse, kar lahko, da bi pomagal ter prispeval svoj delež pri uresničitvi novih ciljev. Ne dogaja se pogosto, da igralec prestopi k naslednjemu nasprotniku, a je tudi to del nogometa. Tako se je zgodilo, moje ambicije pa so zdaj povezane le z uspešnimi igrami v Mariboru. Prišel sem kot prvak in z željo, da bom ponovno prvak. Ob tem pa, da bi bili uspešni na evropskem prizorišču.«
32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
65
Celje
61
Maribor
58
Aluminij
51
DNŠ Mura
50
Bravo
44
Tabor Sežana
37
Domžale
36
Triglav
31
Rudar
10