Članek
Kranjskih 5 za dodaten zalet, naslednja postaja Nova Gorica. V nedeljo, ob 16:55.
KEMIJO PRENESLI TUDI NA IGRIŠČE
Martin Kramarič: "Dvema bi bilo zdaj najlepše dodati še 3. zaporedno zmago"
Foto: Drago Wernig
Kaj prinese zmaga, ni treba posebej izpostavljati. Dve sta že razlog za dvojno zadovoljstvo.

“Zmaga oz. zmagi, razumljivo, prineseta drugačno razpoloženje. Način, s katerim smo prišli do zadnjih uspehov, je obetaven in stanje je nedvomno boljše, kot je bilo pred časom. Prepričan sem, da bodo fantje tudi tokrat zagrabili, kot je treba. Proti nasprotniku, ki se bo bistveno boljše branil kot Triglav, bo naloga zahtevnejša. Goričani imajo dovolj izkušenj, mi jim bomo velik izziv po tem neuspehu v pokalu, tako da znova potrebujemo prave rešitve. Pričakujem z naše strani vztrajnost in odločnost v tem poizkusu ustvarjanja vijol’čne serije,” v napovedniku kroga št. 27 Darko Milanič.

Martin Milec in Kassim Doumbia ne bosta med potniki v Novo Gorico. Drugi nimajo težav in so med kandidati za nastop, tudi Martin Kramarič: “Dobro nam gre, komaj čakamo naslednjo tekmo. Povrnili smo kemijo, nasmehe in dobro ozračje v slačilnico. Dobro se razumemo med seboj in to smo prenesli v sodelovanje na igrišču, kar dokazujejo tudi rezultati.”

Iz Kranja z nasmeškom, a nazaj k temeljitim pripravam na naslednji test.
“Seveda se dobro zavedamo, da visoka zmaga proti Triglavu ne pomeni, kako bo šlo vse preprosto naprej. Ne glede na vse, kar se je zgodilo, se bo treba maksimalno pripraviti. Tekme v Nove Gorici so vedno zahtevne, proti prvakom dodaten motiv ni vprašljiv in tako bodo tudi Goričani zagotovo storili vse, da nas ustavijo,” ostaja previden naš mladi reprezentant, ki je po poškodbi in vmesni odsotnosti ob udeležbi v dvojnem programu selekcije U-21 povezal zaporedna nastopa v začetni enajsterici.

“Proti Celju sem se še ‘lovil’, v Kranju sem že ujel ritem. Če bom tudi v prihodnje dobival priložnost, bom storil vse, da upravičim zaupanje. Tekma je najboljši trening. Več igraš, boljše je. Dvema bi bilo zdaj najlepše dodati še tretjo zaporedno zmago. Upamo, da se bo tudi v tem vikendu vse izteklo po naših željah in bomo tekmecem v boju za 1. mesto naredili še dodaten pritisk.”

Krog št. 27: Gorica – Maribor. Nedelja, 16:55.

23.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
53
Olimpija
43
Domžale
34
Aluminij
33
Celje
33
DNŠ Mura
29
Gorica
25
Triglav
25
Rudar
24
Krško
16