Članek
Krvodajalska akcija v Ljudskem vrtu v sredo, 5.9., med 8. in 14. uro
DARUJMO SKUPAJ, ŽE SEDMIČ
Foto: Miha Vidrih
Tudi med reprezentančnim premorom naše poti vodijo v Ljudski vrt. V sredo, 5.9., se dobimo na naši skupni plemeniti, tradicionalni krvodajalski akciji. Med 8.00 in 14.00 pod vzhodno tribuno »Vijol'čna kri za vse ljudi«. Tudi z unikatnimi darili za vse darovalce.

Akcijo »Vijol'čna kri za vse ljudi«, ki je zdaj že stalnica, bomo v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije OZ Maribor in centrom za transfuzijsko medicino UKC Maribor izpeljali sedmič. Vabimo vas k udeležbi v akciji, ki ima izredno humanitarno noto. Dobrodošli ste tudi tisti, ki še nikoli niste darovali. Dragoceno življenjsko tekočino v zdravstvenih ustanovah vedno potrebujejo in vsak prispevek je neprecenljivega pomena.

Za vse udeležence akcije bo omogočeno tudi brezplačno parkiranje na severni in južni ploščadi stadiona (vhod z Mladinske ulice).

Hkrati pa bomo nadaljevali tudi s podpisovanjem pristopnih izjav o darovanju organov v sklopu akcije »Vijol'čna je ljubezen večna.« Z novo priložnostjo, da ljubezen do kluba postane neminljiva in navijaška strast nesmrtna.

#MiSkupajEnoSmo
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15