Članek
V četrtek Rudar v Ljudskem vrtu, v nedeljo gostovanje pri Muri
PO VSTOPNICE V VIJOL'ČNO BAJTO
Foto: Drago Wernig
Teden z dvema tekmama. Najprej v četrtek v Ljudskem vrtu Maribor – Rudar (ob 18:00), potem smo v nedeljskem zgodnjem popoldanskem terminu v Murski Soboti. Dvoboj z Muro se bo začel ob 13:00.

Po vstopnice v Vijol'čno Bajto. Predprodaja po nižji ceni za naslednjo tekmo v Ljudskem vrtu do vključno srede v obeh klubskih trgovinah ali prek spleta, v dvoboju z Velenjčani začenjamo drugo četrtino prvenstva.

Potem pa po skoraj šestih letih nekdanje tradicionalno gostovanje, zadnji vijol'čni obisk Fazanerije je bil 2.12.2012 (zmaga z 2:1). V Murski Soboti so prireditelji za naše navijače namenili vzhodno tribuno (stojišča), cena vstopnice je 3 EUR in si jo je treba priskrbeti v Vijol'čni Bajti. Na voljo od ponedeljka, od 12. ure. Splača se pohiteti. Za mesta v sektorju za organizirane navijače vstopnice na voljo pri navijaški skupini Viole Maribor. Rezervirana so parkirišča v Kopališki ulici, vhod na vijol’čno tribuno s stojišči pri kopališču.

Prodajna mesta: Vijol'čna Bajta Center (Tyrševa ulica 1) in Mercator center Tabor II ali v spletni prodaji tukaj23.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
53
Olimpija
43
Domžale
34
Aluminij
33
Celje
33
DNŠ Mura
29
Gorica
25
Triglav
25
Rudar
24
Krško
16