Članek
Namen dosežen, tudi med premorom ohranjamo navade
PRAVI ODNOS, DOBRA IZVEDBA
Dino Hotić kaznovan v prvenstvu, vračal občutke med sobotnim nastopom
Foto: Grega Wernig
Ohranjamo navade. Po uspešnem ciklu do reprezentančnega premora zmaga z učinkovito igro tudi v pripravljalni tekmi.

“Dober test je bil, koristen. Predvsem pa odigran resno, kar je izredno pomembno. Igrali smo dinamično proti kakovostnemu nasprotniku, imeli pravi odnos in dobro izvedbo, čeprav bi ob številnih priložnosti lahko izkoristili še kakšno,” po testu proti Aluminiju Darko Milanič, ki je v načrt tekme dodal tudi porazdelitev minut.

“Tisti, ki jih potrebujejo, so dobili nekaj več. Gledano v celoti sem zelo zadovoljen, tudi gledalci so lahko bili s prikazanim. Še posebej, ko je tekma prišla v fazo, da so se v nekem trenutku akcije vrstile na obeh straneh.”

Nadaljujemo z utrditvijo samozavesti, z jasnim ciljem za zadnjih 270 minut leta 2018.
“Ti trije tedni, ki so še ostali do konca, so izredno pomembni. Vemo, kako pestra bo pomlad, zato potrebujemo čim večjo zalogo točk in želimo nadaljevati v pozitivnem ritmu. Pred seboj imamo velik cilj, da bi serijo zmag povečali na tri, štiri, tudi na pet. To nam je dodaten motiv za ta finiš, saj kljub zelo dobrim igram med prvenstvom nismo uspeli zmagati več kot trikrat zapored. Ker smo v dobrem trenutku, gledam z optimizmom na te zaključne tekme jesenskega dela.”

Naslednji izziv prihodnjo soboto, znova v Ljudskem vrtu. Ob 17:00, Maribor – Krško.
36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
78
Olimpija
69
Domžale
63
DNŠ Mura
52
Celje
49
Aluminij
48
Rudar
43
Triglav
37
Gorica
31
Krško
24