Članek
Ob kratkem pozdravu zime prilagajanje delovnega načrta
SPREMEMBA IN SELITEV
Zimski dan za sprostitev v dvorani, jutri spet po predvidenem programu
Foto: Grega Wernig
Še prejšnji teden skoraj spomladanske temperature, v torkovem dopoldnevu pa prvi odziv zime. Začetek zaključnega dela priprav na prvo izmed zadnjih treh letošnjih tekem (v soboto ob 17:00, v Ljudskem vrtu) je zmotil sneg in zahteval prilagajanje.

“Škoda, da ni vzdržalo vreme do konca tega jesenskega dela. Imeli smo izredno hiter prehod na zimske razmere in to zelo ovira delovni dan. Morali smo popolnoma spremeniti načrt, namesto na igrišče šli v telovadnico, tako da je šlo bolj za sprostitev kot resno delo,” o spreminjanju načrtov Darko Milanič.

Po kratkem pozdravu zime pa se bo namen vračanja občutkov na obdobje pred reprezentančnim premorom nadaljeval na travnati površini. Z jasnim ciljem: nadaljevati tudi uspešno serijo.
“Upam, da bo igrišče že v sredo primerno za nogometni trening, ki ga potrebujemo ne glede na fazo sezone, v kateri smo. Verjamem, da bo šlo vse po napovedih in da smo imeli le enodnevno ustavitev predvidene vadbe. Da dočakamo naslednjo tekmo maksimalno pripravljeni in po vrnitvi reprezentantov v polni zasedbi opravimo zaključni del. Čeprav sta dopotovala ponoči, sta se že pridružila Zahović in Dervišević, od srede pa bosta z nami tudi Pirić in Mulahusejnović.”
34.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
75
Olimpija
66
Domžale
57
DNŠ Mura
51
Celje
48
Aluminij
41
Rudar
39
Triglav
36
Gorica
30
Krško
21