Članek
Po dogovoru sta manjkala Tavares in Ivković, prvi trening v torek ob 11:00
NA ZBORU 28 IGRALCEV
Amir Dervišević & Martin Milec: po enem mesecu naprej z novo energijo
Foto: Grega Wernig
Spet skupaj. Najprej s tradicionalno skupno večerjo, v naslednjem dopoldnevu pa že na igrišču. Na puno!

Minilo je 31 dni od zadnje tekme jesenskega dela v Velenju in od ponedeljka so naši vijol’čni bojevniki znova v pogonu. Začenja se projekt pomlad 2019. Med enomesečnim premorom ni šlo za popoln premor, saj so že potekali dogovorjeni individualni programi, na uvodnem druženju pa je že bilo opazno, da so igralci in člani strokovnega vodstva vrnili nazaj polni energije. Prve skupne minute so bile namenjene novoletnim voščilom, prisrčnim pozdravom, “analizi” počitnic, z že prisotnim preklopom na zimske priprave. Z jasnim ciljem: vse za uspešno pomlad.

Na zboru smo imeli 28 igralcev: Handanović, Pirić, Cotman, Irgolič, Šuler, Rajčević, Doumbia, Šme, Uskoković, Koblar, Viler, Milec, Klinar, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Cretu, Bajde, Vršič, Hotić, Kramarič, Felipe Santos, Mlakar, Mešanović, Zahović, Mulahusejnović, Štor in Sunny Omoregie.

Po dogovoru sta manjkala Tavares in Ivković, ki se bosta priključila v sredo. Od prvega treninga pa bodo zraven tudi obetavni mladinci Kolmanič, Maher, Žugelj in Matko.

Prvi skupni delovni dan v 2019 v Ljudskem vrtu bo v torek, s treningom ob 11:00.
36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
78
Olimpija
69
Domžale
63
DNŠ Mura
52
Celje
49
Aluminij
48
Rudar
43
Triglav
37
Gorica
31
Krško
24