Članek
Dvojni odhod iz Ljudskega vrta v Kidričevo
ŠTOR IN KOBLAR K ALUMINIJU
Luka Štor: po prekinitvi pogodbe znova v znano okolje
Foto: Grega Wernig
Novo poglavje prestopnega roka v Ljudskem vrtu, z novimi kadrovskimi informacijami. Z namenom ustreznega selekcioniranja in omogočanja tekmovalnih minut igralcem, ki bi v nadaljevanju sezone težje prišli do priložnosti za igranje, je sklenjen dogovor, da se Luka Štor in Luka Koblar preselita k Aluminiju.

Luka Štor je bil pri prvoligašu iz Kidričevega v statusu posojenega nogometaša že v spomladanskem delu prejšnje sezone. Za 20-letnega napadalca, ki po nastopanju v mlajših selekcijah ni prišel do članske minutaže v vijoličastem, se s prekinitvijo pogodbe v Ljudskem vrtu zdaj začenja nova zgodba pri tretjeuvrščeni ekipi PLTS.

Leto mlajši Luka Koblar je po koncu mladinskega staža v jesenskem delu kot eden izmed starejših igralcev, ki so lahko bili uvrščeni na seznam, okrepil obrambno vrsto naše selekcije U-19 v kvalifikacijah za Uefa Youth League. Zimske priprave je Koblar začel s članskim moštvom, v nadaljevanju pa se bo priključil Aluminiju in bo v spomladanskem delu na posoji v Kidričevem.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15