Članek
NK Maribor, ekipa leta 2018
MOTIV ZA NOVO TROFEJO, V MAJU
Foto: Grega Wernig
Tradicija se nadaljuje. Priprave, postavljanje temeljev za uspešno leto in pred potjo v Turčijo še po priznanje za minulo delo. Za storjeno v prejšnjem letu. Na prireditvi v hotelu Habakuk, v organizaciji Mestne občine Maribor in Športne zveze Maribor, so podelili nagrade najuspešnejšim športnikom v mestu. Najboljša ekipa za leto je 2018 je – NK Maribor.

O zmagovalcih v posameznih kategorijah so odločali glasovi mariborskih športnih novinarjev in Strokovnega sveta Športne zveze Maribor, pri izbiri so ponovili dosedanji ritual. Na prireditvi Športnik leta 2018 je vijol’čna četa po sloganu Mi skupaj eno smo stopila na zmagovalni oder in prevzela še eno trofejo.

Marcos Tavares
po novem dvigu pokala: “Trofej se nikdar ne naveličamo. Skupaj smo dosegli že toliko, a se tukaj ne nameravamo ustaviti. Čestitke igralcem, strokovnemu vodstvu, vsem v klubu za trud v letu 2018. Zdaj pa nadaljujemo z delom, da bomo uresničili naslednje cilje. Da bo leto 2019 še uspešnejše. Za to delamo, za to treniramo. Zdaj ko smo na pripravah, je to le še dodatna motivacija za nas in naredili bomo vse, da bomo vedno na visokem nivoju ter da postanemo prvaki!”
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15