Članek
Napovednik spomladanske premiere v Ljudskem vrtu ob pogledih z navijaških tribun
STAVA JE PADLA: "TRIBUNE BOJO PUNE"!
Ljudski vrt. Novinarska konferenca. Tokrat na način, ki ga ne vidimo pogosto. Pravzaprav, vidimo ga lahko le v vijol’čnem domu. Strast, rivalstvo, a tudi združevanje in spoštovanje.

Jesenski prvaki so začeli z udarnim delom priprav v Turčiji, na “puno”. Doma pa potekajo nekoliko drugačne, a priprave enakega pomena. Za “pune” tribune...

Sobota, 23.2. Datum smo si že podčrtali v koledarjih. Ob petih popoldne bomo v Ljudskem vrtu, na prvi tekmi spomladanskega dela sezone proti Muri.

Ker je za športni del še čas, smo se v klubu odločili, da tokrat damo besedo navijačem. V konferenčni dvorani pod vzhodno tribuno smo soočeili predstavnika gostujoče in domače navijaške armade. Vedno smo bili vzorni gostitelji, prednost smo dali gostu.

Gorazd Žilavec. Murska Sobota, navijač Mure. Dramski igralec, od lani član igralskega ansambla Drama SNG Maribor. Igral je v številnih gledaliških predstavah, filmih in televizijskih nanizankah, prejel mnoge nagrade, med drugim nagrade sklada Staneta Severja za mladega perspektivnega igralca, nagrado za najboljšega improvizatorja Impro lige, akademijske nagrade Zlatolaska za najboljšo moško stransko vlogo Edgarja v drami Williama Shakespeara Kralj Lear, širšemu občinstvu pa je najbolj znan kot Beno iz humoristične nadaljevanke Lepo je biti sosed.

Matjaž Šalamun–Šalca. Maribor, z vijol’čnim srcem. Radijski moderator, uradni napovedovalec v Ljudskem vrtu in navijač Maribora, ki je igral v devetih komedijah, treh božičnih standupih po svojem avtorskem scenariju, posnel preko 5.000 humorističnih radijskih prispevkov ter postal prejemnik premnogih nagrad za radijske reklame.

Skupaj pa ob pogledih z navijaških tribun v napovedniku pričakovanega obiska s povsem drugačnim mnenjem. Koliko nas bo 23.2. v Ljudskem vrtu? Kdo bo kuhal? Kje? In za koga? Vsi odgovori v zanimivi zgodbi z novinarske konference...

Stava je padla… Kdo bo imel prav, kdo bo zmagal? Vse bo povedal obisk. Vstopnice so že na voljo, v Vijol’čni Bajti v predprodaji do 22.2. po nižji ceni.


19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15