Članek
Zadovoljstvo in zaupanje: še eno podaljšanje pogodbe pri sestavljanju vijol’čnega mozaika
DINO HOTIĆ DO 2022
Z nami od leta 2011, vmes pa postal zrel fant in zrel igralec
Foto: Grega Wernig
Še 3 dni. Odštevanje se izteka, v Ljudskem vrtu zaključne priprave na prvo tekmo v 2019, a tudi skrb za dolgoročnejše načrte. Zgodbo z novinarske konference pred spomladansko premiero začenjamo s kadrovsko informacijo: s podpisom nove pogodbe z našim dolgoletnim članom.

“Izrazim lahko zadovoljstvo in zaupanje ter oznanim, da je naš igralec s št. 10, fant, ki je prišel v NK Maribor leta 2011, podpisal novo pogodbo. Ne glede na to, da je imel Dino Hotić veljavno pogodbo do 2021, smo jo podaljšali še za eno leto. S tem smo mu namenili velik pomen, ki si ga tudi zasluži. Šel je skozi sito in rešeto velikega kluba, danes pa je zrel fant in zrel igralec, s pomembno vlogo na igrišču,” je novo potezo pri sestavljanju vijol’čnega mozaika predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Dino Hotić, v Ljudskem vrtu od 16. leta, po novem avtogramu zvestobe pa z novimi motivi: “Ni se bilo težko odločiti, počutim se fantastično v tem klubu in novo podaljšanje je zame nekaj izjemnega. Potrudil se bom, da bom še boljši in da bom pomagal klubu tudi v prihodnjem obdobju pri skupnih ciljih. Vsi imamo isto željo, da osvojimo vse lovorike, ki jih lahko.”

Maribor - Mura. Ljudski vrt, sobota, 17:00.20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8