Članek
Ljudski vrt v soboto odpira vrata ob 15:30, čim prej na stadion
TRIBUNE BOJO PUNE
Foto: Drago Wernig
Vijol’čni nasveti za popolno udobje v soboto. Do prihoda v Ljudski vrt in med nestrpno pričakovano premiero 2019. Maribor - Mura. Tekma ob 17:00, vrata stadiona odpiramo ob 15:30. Tukaj pa še vse preostale informacije o organizacijskem delu sobotnega spektakla…

Vstopnice
V petek še zadnji dan predprodaje po nižjih cenah. V soboto nadaljevanje prodaje po redni ceni v Vijol'čni Bajti, prek spleta in pred tekmo na blagajnah stadiona, ki se odprejo ob 15:30 (Info točka bo tokrat pri blagajni B).

Cene vstopnic v predprodaji (do vključno petka, 22.2.):

12 EUR odrasli
6 EUR otroci do 15 let 
3 EUR navijaška tribuna s člansko izkaznico Viol
9 EUR navijaška tribuna brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
10 EUR odrasli, 5 EUR otroci do 15 let

Na dan tekme

16 EUR odrasli
8 EUR otroci do 15 let 
3 EUR navijaška tribuna s člansko izkaznico Viol
12 EUR navijaška tribuna brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
13 EUR odrasli, 6 EUR otroci do 15 let

Kdaj na stadion
Ob povečanem obisku je treba upoštevati različna navodila za čim večje udobje. Pravilo št. 1: čim prej na stadion, da se izognemo gneči pri vhodih in smo z moštvom že na ogrevanju. Ljudski vrt bo odprl vrata ob 15:30.

Kdo je Vijol’čni Bojevnik 2018?
Še en razlog, da smo pravočasno na svojih mestih. Pred začetkom tekme naša tradicionalna svečanost s podelitvijo prestižne nagrade, izvedeli bomo, kdo je Vijol’čni Bojevnik 2018...

Prometni režim
Naslednje pravilo: uporabimo javni prevoz. Na dan tekme bo treba upoštevati tudi prometne informacije, s spremenjenim režimom okoli stadiona:

- od 5:00 že velja zapora parkirišč na Gregorčičevi, Mladinski in Kajuhovi ulici

- od 13:00 do 20:00 pa sledi popolna zapora Gregorčičeve, Mladinske, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice

Brezplačni avtobusni prevoz
Ob predložitvi vstopnice se lahko v soboto brezplačno peljemo na vseh avtobusnih linijah mestnega prometa, od 14. ure do konca voznega reda.

Ne pozabimo
Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino. Veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard in Maestro kartic), Vijol’čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor.

#MiSkupajEnoSmo

23.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
53
Olimpija
43
Domžale
34
Aluminij
33
Celje
33
DNŠ Mura
29
Gorica
25
Triglav
25
Rudar
24
Krško
16