Članek
Oliver Bogatinov novi strokovni vodja Nogometne šole NK Maribor
VELIK POTENCIAL, VELIK IZZIV
"Tekmovalne dosežke želimo združiti s posamičnim razvojem igralcev"
Foto: Grega Wernig
Prve kadrovske novice iz Ljudskega vrta smo že predstavili, vse v povezavi s članskim moštvom. Med pripravami na novo sezono pa tudi nekaj sprememb pri delovanju nogometne šole.

Oliver Bogatinov je postal novi strokovni vodja Nogometne šole NK Maribor. Po uspešni zgodbi v članskem nogometu, na klopi Aluminija, je sprejel povabilo iz Ljudskega vrta. Marin Bloudek je s koncem sezone 2018/19 zaključil sodelovanje, njegov naslednik pa začenja z delom na dobrih temeljih za uspešno nadaljevanje skrbi za vijol’čno prihodnost.

"Vesel in ponosen sem, da sem del vijol’čne zgodbe. Pripravljen sem na nov, velik izziv, z namenom, da vložim vso energijo in znanje v ta projekt. Maribor ima zelo dobro šolo, z velikim potencialom, skupaj z vsemi sodelavci v klubu, s trenerji in igralci, pa bom skušal prispevati svoj delež, da bi fantje na svoji razvojni poti v nogometni šoli optimalno napredovali," pravi ambiciozni 40-letnik, ki se je po Al Hilalu v Savdski Arabiji in Kopru znova usmeril k delu z mlajšimi selekcijami,” pravi ambiciozni 40-letnik, ki se je po Al Hilalu v Savdski Arabiji in Kopru znova usmeril k delu z mlajšimi selekcijami.

“Vse dosedanje izkušnje so dragocene, zdaj pa sem povsem posvečen delu v Ljudskem vrtu. Najprej sledi spoznavanje s klubskim ustrojem, zmožnostmi, z načinom dela. Potem pa bom skušal v dobro organizirano delovanje umestiti svoj del, ki bo izhajal iz interesa kluba. Prinašam prvoligaški pogled na nogomet, z izkušnjami in znanjem bom pomagal pri pripravi fantov, tako nogometno kot mentalno, za tekmovanje v absolutni kategoriji. Pot je dolga, upam pa, da bomo uspešni pri uresničevanju vizije in ciljev, ki so v klubu, kot je Maribor vedno najvišji. Tekmovalne dosežke želimo združiti s posamičnim razvojem igralcev. Stremeli bomo k temu, da bi bili rezultatsko vedno na vrhu. In da bi potem z vrha črpali potencial za preskok v naslednje selekcije.”

36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12