Članek
Med kupci sezonskih vstopnic izžrebali nagrajenca za potovanje na evropsko gostovanje
SMILJAN Z NAMI V REYKJAVIK
Foto: Miha Vidrih
Obljubljeno, uresničeno. Polnimo tribune za povratni dvoboj v Ljudskem vrtu, med kupci sezonskih vstopnic pa smo izžrebali izbranca, ki bo imel posebno čast, da si v živo ogleda že prvo tekmo proti islandskemu prvaku.

Letošnji nagrajenec je Smiljan Beber, Mariborčan, doma v Framu in “povratnik” med navijači z zagotovljenim sedežem v domu prvakov (vzhod, sektor E). “Prej sem imel 10 let sezonsko vstopnico, skupaj s sodelavcem, ki ne zamudi nobene tekme in mi je priporočal nakup. Lani, žal, ni šlo, zdaj pa sem takoj šel znova po ‘letno’ in še pred prvo tekmo dočakal nepričakovan klic iz Ljudskega vrta. Brez besed... Še vedno ne dojemam, da sem dejansko izžreban, komaj prihaja za menoj, kajti redko imam srečo pri kakšnih nagradnih igrah.”

Redko se ponudi tudi priložnost obiskati Islandijo. Še manjša pa je možnost, da lahko atraktivno potovanje na sever Evrope doživiš skupaj z nogometaši najljubšega kluba, ki ga spremljaš od majhnih nog.
“Moja vijol’čna zgodba se je začela pri sedmih, osmih letih, ko me je oče peljal na prvo tekmo. Potem se je vse skupaj stopnjevalo in samo še raste. Ko ta ljubezen do NK Maribor enkrat pride v tebe, ne gre več ven. Z optimizmom pričakujem novo sezono in se veselim tekem, neverjetni pa so občutki, da bom šel zraven na Islandijo. Letošnja nagrada je še posebej privlačna. Nekaj, kar si marsikdo želi, bom jaz doživel. Je kar projekt, da si organiziraš tri dni dopusta, a je bil Lancom vedno podpornik NK Maribor. V službi so pokazali razumevanje, tudi sodelavci so me podprli, prav tako v družinskem krogu. Poslali so me na pot s sporočilom, to je enkratna priložnost, ki se je ne zamuja. Nič, potem pa gremo! Naj bo gostovanje na Islandiji zagon za uspešno sezono.”

V Reykjavik odhajamo v torek ob 10:00 z mariborskega letališča, nestrpno pričakovanih prvih 90 minut sezone 2019/20 v sredo ob 22:00 po našem času (20:00 po lokalnem).
1.krog LESTVICA
STRELCI
Aluminij
3
Olimpija
3
Triglav
3
Celje
1
DNŠ Mura
1
Domžale
1
Rudar
1
Maribor
0
Bravo
0
Tabor Sežana
0