lanek
V novo sezono z novimi dresi, predstavitev danes v Reykjaviku
VIJOL'NA, OBOGATENA Z ZLATO

  Nova sezona, novi cilji in – novi dresi. Zveer popolna vijol’na premiera, e z eno izjemno kombinacijo naih barv s prepoznavnimi tremi rtami. Projekt 2019/20 zaenjamo s pozitivno, vijol’no energijo in z novimi dresi, ki tudi tokrat nosijo adidasov peat. Po sodelovanju, ki traja od leta 2011, predstavitev nocoj v Reykjaviku.

  adidasovi oblikovalci so namre e osmo sezono zapored posebej za nas zasnovali dizajn, ki izstopa tudi ob boku svetovno najbolj prepoznavnih klubov. Dres tudi tokrat zaznamuje znailna vijol'na barva, obogatena z zlatimi vezeninami in detajli, ki dodajo zmagovalni pridih. Na tekmah, kjer ne bo mogoa uporaba prve barve, pa bomo v letonji sezoni nastopali v nekoliko druganih dresih kot v pretekli, saj so v adidasu belo-rumeno kombinacijo nadomestili z rumeno, ki se vraa kot druga barva nae tekmovalne opreme.

  Prvi v novih dresih nocoj v Reykjaviku, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za UEFA Champions League. Predstavitev na domaem terenu pa bo v soboto, 13.7., ko v Ljudskem vrtu odpiramo novo sezono dravnega prvenstva. Z dvobojem proti Triglavu, z zaetkom ob 20:15. 

  V prodaji od etrtka, 11.7.
  Kdaj po nove drese? Na voljo bodo od etrtka, 11.7., v spletni prodaji na vijolcnabajta.si in v Vijol'ni bajti (Tyreva ulica 1 ali Mercator center Tabor II).
  2.krog LESTVICA
  STRELCI
  Maribor
  6
  Luka Koper
  4
  Tabor Seana
  3
  Celje
  3
  Radomlje
  2
  Aluminij
  2
  Bravo
  2
  Olimpija
  1
  Domale
  0
  DN Mura
  0