Članek
V novo sezono z novimi dresi, predstavitev danes v Reykjaviku
VIJOL'ČNA, OBOGATENA Z ZLATO

  Nova sezona, novi cilji in – novi dresi. Zvečer popolna vijol’čna premiera, še z eno izjemno kombinacijo naših barv s prepoznavnimi tremi črtami. Projekt 2019/20 začenjamo s pozitivno, vijol’čno energijo in z novimi dresi, ki tudi tokrat nosijo adidasov pečat. Po sodelovanju, ki traja od leta 2011, predstavitev nocoj v Reykjaviku.

  adidasovi oblikovalci so namreč že osmo sezono zapored posebej za nas zasnovali dizajn, ki izstopa tudi ob boku svetovno najbolj prepoznavnih klubov. Dres tudi tokrat zaznamuje značilna vijol'čna barva, obogatena z zlatimi vezeninami in detajli, ki dodajo zmagovalni pridih. Na tekmah, kjer ne bo mogoča uporaba prve barve, pa bomo v letošnji sezoni nastopali v nekoliko drugačnih dresih kot v pretekli, saj so v adidasu belo-rumeno kombinacijo nadomestili z rumeno, ki se vrača kot druga barva naše tekmovalne opreme.

  Prvič v novih dresih nocoj v Reykjaviku, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za UEFA Champions League. Predstavitev na domačem terenu pa bo v soboto, 13.7., ko v Ljudskem vrtu odpiramo novo sezono državnega prvenstva. Z dvobojem proti Triglavu, z začetkom ob 20:15. 

  V prodaji od četrtka, 11.7.
  Kdaj po nove drese? Na voljo bodo od četrtka, 11.7., v spletni prodaji na vijolcnabajta.si in v Vijol'čni bajti (Tyrševa ulica 1 ali Mercator center Tabor II).
  32.krog LESTVICA
  STRELCI
  Olimpija
  65
  Celje
  61
  Maribor
  58
  Aluminij
  51
  DNŠ Mura
  50
  Bravo
  44
  Tabor Sežana
  37
  Domžale
  36
  Triglav
  31
  Rudar
  10